Girls Trip: een film om met vriendinnen naar toe te gaan

Wanneer je zin hebt in een ontspannen avondje uit, even zonder de kinderen, dan is Girls Trip dé film om naar toe te gaan! Hieronder kun je een van de grappige scenes uit de film zien:

De film in het kort:
Vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah) zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

Producent Will Packer (Ride Along, de Think Like a Man-films) presenteert Girls Trip, een nieuwe komedie van regisseur/producent Malcolm D. Lee (The Best Man-films, Barbershop: The Next Cut). Verder met o.a. Larenz Tate (Menace II Society), Mike Colter (Luke Cage), Kate Walsh (Private Practice, 13 Reasons Why) en Kofi Siriboe (Whiplash, Straight Outta Compton).

Voor wie nog niet helemaal overtuigd is, hieronder de trailer van Girls Trip:

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

5 tips voor een onvergetelijke girls night out!

Eens in de zoveel tijd is het tijd voor een echte girls night out. Lekker …