Boeken TIP voor Sinterklaas (met CD)

Na het succes van Daar buiten loopt een schaap en Op een grote paddenstoel slaat Mies van Hout weer toe. In haar kleurrijke, vrolijke prenten  zien we hoe de dieren door de bomen naar het sinterklaasfeest kijken, en het daarna op hun eigen manier meevieren. De 12 bekendste Sinterklaasliedjes in een prentenboek om te zingen met een bijbehorende CD.

Iedereen, van heel jong tot hartstikke oud zal genieten van de prenten en meezingen met de cd. Met een kriebel in de buik omdat ieder moment aan de deur geklopt kan worden… Het mooiste cadeau voor in iedere schoen!

Recensie
Na het zien van de kaft krijg je gelijk de warme sfeer van sinterklaas mee. Mooie prenten met schattige dieren vertellen met behulp van de leukste sinterklaasliedjes een verhaal.

Op elke bladzijde vind je pagina grote prent van kleurijke dieren die ieder op een eigen manier het Sinterklaasfeest vieren. Het verhaal begint met het liedje ‘zie ginds komt de stoomboot’. Op de pagina grote prent zie je hoe Sinterklaas Nederland binnen vaart. Het boek eindigt met het liedje ‘Dag Sinterklaasje’. Op de prenten is te zien hoe de Sint en Zwarte Piet uit beeld verdwijnt. Tussen het begin en het eind neem je een kijkje in de wereld van dieren uit het bos en hoe zij Sinterklaas vieren. De emoties worden goed weergegeven en door middel van de bekende Sinterklaasliedjes kun je samen met je kind het boek ‘door zingen’. En heb jezelf geen zin meer om te zingen is er altijd nog een handige CD met daarop alle liedjes uit het boek. Een echte aanrader dus!

Zie de Maan schijnt door de bomen – Mies van Hout
Prentenboek, Hardcover, 26 pagina’s, Lemniscaat
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Het geheime leven van virussen

Er zullen weinig kinderen zijn die nog nooit van Corona gehoord hebben. Ze weten dat …