Derde Seizoen Orange Is The New Black

Screenshot 2015-06-03 at 15.36.56Vanaf morgen, 12 juni 2015, is het complete derde seizoen van Orange Is The New Black te zien op Netflix.

Deze Netflix Original serie is ongekend populair en ik ga er dan ook van uit dat er een marathon-sessie bij de meeste Trotse Moeders zal zijn dit weekend. Een marathon als in: chocolade, chips en drinken binnen handbereik en aflevering na aflevering kijken! Er zijn 14 afleveringen, dus dat zou moeten lukken dit weekend!

Alles gezien? Dan begin je toch nog een keer helemaal opnieuw. Dit is echt een serie die de moeite waard is om meerdere malen te zien. Vanwege de originele verhaallijn, maar ook vanwege het prima acteerwerk en de vele verhaallijnen en personages. Ben je klaar met de herhalingen? Nog even wachten: in 2016 komt seizoen 4 van OITNB.

Screenshot 2015-06-03 at 15.36.41

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …