Halloween Horror Fest in Moviepark

De oktober-maand komt er weer aan en daarmee ook Halloween. Steeds meer (pret)parken doen mee met Halloween, want bezoekers willen nou eenmaal griezelen en houden van die spanning. Al jaren lang staat Moviepark op nummer 1 als het gaat om Halloween. Wie echt wil griezelen, moet zeker eens naar Moviepark gaan, om daar het echte Halloween-gevoel te beleven.

Van 3 oktober t/m 3 november 2012 staat Moviepark weer volop in het teken van Halloween. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 18u tot 22u kan men dan volop  griezelen en gillen tussen de honderden acteurs die dan het park hebben overmeesterd. Buiten de vele horror-houses, lopen door het park levensechte griezels. Bezoekers zullen zeker de schrik van hun leven krijgen, zodra ze zich tijdens Halloween Horror Fest in Moviepark begeven. Het is dan ook niet voor niets dat de horror-houses toegangelijk zijn voor kinderen vanaf 12 of 16 jaar. Jongere kinderen worden onder volwassen begeleiding wel toegelaten, maar bedenk goed of je kind hiertegen bestand is. Uit ervaring weet ik dat het écht griezelen kan zijn; donkere, smallle paden…overal komen monsters en andere griezels vandaan. Zelf uit een schilderij die aan een muur hangt of je staat ineens in een hele smalle gang, oog in oog met een man met een kettingzaag (waarvan het hoort of die aan is…) Zie dan nog maar eens om erlangs te lopen. Je zult voor de horror-houses rekening moeten houden met lange wachttijden. Maar deze houses zijn het wachten meer dan waard!

Wie er zeker van wil zijn om alle 4 de houses te kunnen bezoeken, kan TIM huren. Met TIM kun je voor de normale attracties digitaal in de rij staan en voor de 4 horror-houses kun je tijden reserveren. Per gereserveerde horror-house betaal je dan 5,00 euro per persoon.

Halloween voor kids
Omdat er ook veel jonge kinderen in het park rondlopen, is er voor hen, een speciale monster-vrije zone. Kinderen kunnen in Nickland zich volop vermaken, zonder al die enge griezels en monsters. Van 12u tot 17u staat Nickland in het teken van een vrolijk Halloweenfeest. Hier kunnen kinderen pompoenen snijden en allerlei andere leuke Halloween-activiteiten doen. Er zal voor de kids dan ook een speciale uitgang zijn, zodat zij niet geconfronteerd hoeven te worden met alle monsters en griezels die door het park lopen

Wie naar het Halloween Horror Fest in Moviepark wil komen, wordt aangeraden om vroeg te komen.
Voor meer info over het Halloween Horror fest in Movie Park, klik hier

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Halloween; DIY versus kopen

Halloween is een oude feestdag die niet in elk land gevierd wordt. Deze feestdag is …

Share
Share