Club van Slechte Huisvrouwen

club van slechte huisvrouwenEen verzuchting op twitter over een ‘ontplofte’ huiskamer leidde binnen 24 uur tot de Club van Slechte Huisvrouwen. Nog geen week later heeft de Club van Slechte Huisvrouwen een drukbezochte website, al meer dan 400 leden, ruim 40 bloggers en vooral veel herkenning.  De website is inmiddels verplaats naar een Facebook-pagina.

De kracht van Twitter
Wat een berichtje op twitter al niet teweeg kan brengen… Een tweet over de ontplofte woonkamer door Mira Ahles, op twitter, bracht een stroom van herkenning. “Altijd gedacht dat ik de enige “slechte” huisvrouw ben en dat het alleen in mijn huis onmogelijk is om dagelijks alles aan kant te krijgen. Wat zat ik er naast!”

De foto’s en ervaringen van andere vrouwen vlogen Mira om de oren. Een hersenspinsel dat als een grapje bedoeld was “misschien moeten we een #clubvoorslechtehuisvrouwen starten” kreeg opeens vorm en verspreidde zich als een olievlek over Twitter.

Wat is de Club voor Slechte Huisvrouwen?
Een groep vrouwen die hardop durven te zeggen dat zij geen perfecte huisvrouw zijn. Omdat zij het gewoon niet kunnen, niet leuk vinden, hier geen prioriteit aan stellen, het niet zonder hun schoonmaakster kunnen of waar het gewoon altijd een zooitje is. De ene vrouw is er trots op, de andere zoekt naarstig naar tips om dit te veranderen.

De Club van Slechte Huisvrouwen is een plek om elkaar te ontmoeten. Waar vrouwen ervaringen delen en waar zij niet alleen bent in de strijd tegen chaos. Maar de Club van Slechte Huisvrouwen is vooral een plek om plezier te maken met andere leuke vrouwen.

Je vindt ons op Facebook!

Op twitter worden #clubvanslechtehuisvrouwen of #cvsh gebruikt.

Lees ook:
Soppas: oppas én schoonmaakster
Haal alles uit de kast
De pak eens lekker uit bon

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Praktische tips voor een low maintenance huishouden

Ben je op zoek naar praktische tips voor een low maintenance huishouden? Als je altijd …