Woezel en Pip Alles is fijn!

Woezel is een hondje met een hele grote neus en hele grote flaporen. Pip is zijn allerbeste vriendinnetje. Samen beleven zij hun avontuurtjes in de Tovertuin.

Recensie
Woezel en Pip Alles is fijn, is alweer het zesde deel van deze serie. In dit boek staan 8 leuke verhalen van Woezel en Pip. En als extraatje zit er achterin het boek, een cd met alle acht de verhalen erop. Deze cd is ingesproken door Katja Römer Schuurman. Kinderen zullen deze cd al snel superleuk vinden. En voor jezelf kan zo’n cd ook handig zijn; als je eens een keertje geen zin of geen tijd hebt om voor te lezen, dan kun je deze cd opzetten. Dan zijn ze gelijk een uurtje zoet…

Mijn kinderen vinden dit boek erg leuk. Mijn dochter vind het verhaal van ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ superleuk. Tijdens het voorlezen ging ze zelf al allemaal dingen raden, wat het zou kunnen zijn. Ze had dan ook de grootste lol.

Het favoriete verhaal van mijn zoon, uit dit boek is ‘Storm!’ Het verhaal begint spannend en hij vind het schitterend als Woezel en Pip met hun vriendjes een race-kar gaan maken en er een stukje in gaan rijden…

En het verhaal ‘Spinnenweb’, zette mijn dochter aan het denken. Want hoe kan een spin weer in zijn spinnenweb komen als hij eruit valt? En hoe maakt die spin dan zo’n grote spinnenweb? Kortom, genoeg om over na te denken…

Woezel en Pip Alles is fijn!, is dan ook wederom een schitterend boek, boordevol avonturen die Woezel en Pip beleven.

Woezel en Pip Alles is fijn! – Guusje Nederhorst
Prentenboek, hardcover, 62 pagina’s, Moon
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De avonturen van Tommie en Lotje (deel 2)

Deze bundel staat vol herkenbare, humoristische en soms ook spannende verhalen over Lotje en haar …

Share
Share