Meneer Sneeuwpop

De sneeuwvlokken die op de kerstavond vallen, hebben toverkracht. Maar als meneer Sneeuwpop met zijn hoed schudt, gebeurt er pas echt iets bijzonders. De grote wens van een klein meisje en een sneeuwkat gaat in vervulling. Een betoverend winterverhaal met prachtige sneeuwplaten.

Recensie
Meneer Sneeuwpop is een schitterend verhaal om heerlijk bij de verwarming of haard voor te lezen. Natuurlijk het liefst als er buiten ook een dik pak sneeuw ligt… Wanneer sneeuw buiten ontbreekt zijn er gelukkig nog altijd de mooie winterse prenten in dit boek. Een verhaal over sneeuw waar je het warm van krijgt!

Lynn is pas verhuisd en heeft in haar nieuwe buurt nog geen vrienden gemaakt. Wanneer ze naast de sneeuwpop een lief sneeuwpoesje ziet zitten, bedenkt ze zich dat dit poesje onder de kerstboom vinden het ultieme kerstcadeau zou zijn. Maar dat kan natuurlijk helemaal niet… Toch laat de gedachte aan het poesje haar niet los. Wat Lynn echter niet weet is dat meneer Sneeuwpop een bijzondere gave heeft.

Door de magie dit in het verhaal is verwerkt, laat het boek je stralen en wakkert het je dromen aan. Een mooi, fantasievol verhaal dat je keer op keer laat beseffen dat niet altijd alles is, wat het lijkt… Een heerlijk boek om de lange – koude – winterdagen mee door te komen!

Meneer Sneeuwpop – Eve Tharlet & Kate Westerlund
Hardcover, 26 pagina’s, De Vier Windstreken
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Jij en ik en mijn rode fiets
Ik wil een knuffel
Waar is Kiko?

 

 

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share