Wauw, het is winter!

Vier met Roos en Mika de winter. De opa van Roos brengt zijn schapen naar de kerststal op het plein en Roos en Mika mogen als echte herders op ze letten. Als het heeft gesneeuwd ontdekt Roos vreemde sporen in de tuin. Van wie zouden die zijn? In het nieuwe jaar leert de vader van Roos haar schaatsen. Mika kan het al en dus wil Roos hem meteen achterna. Maar of dat lukt? Wauw, het is winter! is een boek met prachtige voorleesverhalen, liedjes van Ingrid Rietveld en knutseltips.

Recensie
Wat is Wauw, het is winter! een leuk seizoensboek! In de winter gebeurt er van alles: kerstmis, oud&nieuw, maar ook sneeuw en ijs. In dit voorleesboek vind je 7  verhalen over de vrienden Roos en Mika. De verhalen zijn niet te lang, zodat je ze goed kan voorlezen voor het slapen gaan of als rustmoment na school. Erg leuk is dat er na elk verhaal je een bijbehorend liedje vindt (met noten) en wat te knutselen. Dit boekje leent zich dus ook erg goed voor op een winterse zondag of voor kinderpartijtjes: eerst voorlezen, liedje leren en zingen en knutselen maar!

Wauw, het is winter! – Vivian den Hollander
Kinderboek, hardcover, 41 pagina’s, Ploegsma

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Paard beschermen tegen de kou? Dit moet je erover weten

Je paard tegen de kou beschermen in de winter Wil je je paard beschermen tegen …