Nederlandse ontwerpers gaan voor de prinsesjes ontwerpen

Jow Junior, het modemerk van de Nederlandse ontwerpers Angelle Kong-Chang en Winnie Chan gaan kleding ontwerpen voor de prinsessen Alexia, Amalia en Ariane. Het Nederlands Mode Festival brengt in november een eerbetoon aan koningin Máxima. Volgens de organisatie heeft de koningin de ‘Nederlandse mode op een hoger niveau gebracht’. Het ontwerpen van kleding voor de Nederlandse prinsessen past prima binnen dit thema.

De collectie “Jow Junior Royal” is een limited edition en zal worden geshowd tijdens het Nederlandse Mode Festival, Dutch Fashion Kids op zaterdagmiddag 23 november in de PC Hooftstraat in Amsterdam. De dochters van Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander zullen er zelf niet bij zijn, maar het Nederlands Mode Festival belooft een feestelijke gebeurtenis te worden.

 

Het mode-evenement wordt geopend door styliste Jamie Faber, de vriendin van zanger Dean Saunders. Ook zangeres en actrice Yvonne Coldeweijer is van de partij. Ontwerpers als Daphne Desseaux, Tanika de Koning en Angelica Smeding tonen hun voor Máxima gemaakte creaties op 21 en 22 november in Amsterdam. De “Jow Junior Royal” kleding zal op zaterdagmiddag worden geshowd.

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Waarom is de jas zo’n belangrijk kledingstuk?

Hoewel iedereen weer een eigen favoriet kledingstuk heeft, wordt de jas over het algemeen gezien …