Voor je baby: Raad eens hoeveel ik van je hou… Kleuren [buggyboekje]

raad-eens-hoeveel-ik-van-je-hou-copyright-trotse-moeders-2Voor ieders allerjongste geliefden is er nu het vertederende kartonboekje Raad eens hoeveel ik van je hou… Kleuren. Met je dreumes op schoot deze boekjes bekijken is een heerlijk moment van samenzijn, knuffelen, lezen en spelenderwijs leren.

Recensie
Ik ben echt dol op het boek Raad eens hoeveel ik van je hou… En ik ben niet de enige, het boek over Hazeltje kan inmiddels een klassieker genoemd worden. Voor onze allerkleinsten is er nu ook een ‘buggyboekje’, een kartonboekje met een stevig, elastisch lint er aan en een kunststof ring waarmee het boekje aan een buggy, een kinderstoel, een box of bijvoorbeeld aan de spijltjes van een bedje vastgemaakt kan worden.

raad-eens-hoeveel-ik-van-je-hou-copyright-trotse-moeders-4

Het boekje is van stevig karton en ‘behandelt’ diverse kleuren. Deze kleuren zijn niet in de felle tinten die we vaak zien bij boekjes voor baby’s en dreumesen, maar ze zijn in dezelfde tinten die we al kennen van Raad eens hoeveel ik van je hou… Dit boekje moet je dus niet kopen om je kindje kleuren te laten leren, daarvoor zijn de tinten te weinig onderscheidend, met name op de laatste ‘bladzijde’ waar alle kleuren samenkomen, maar je kunt wel een begin maken met het herkennen en benoemen van kleuren.

raad-eens-hoeveel-ik-van-je-hou-copyright-trotse-moeders-5

Nadeel aan dit boekje is het formaat. Voor kleine handjes en vingertjes is het boekje lastig te ‘gebruiken’. Het boekje is moeilijk te openen door kleintjes en ook ‘bladeren’ gaat moeizaam. Maar…. aan ieder nadeel zit een voordeel. Nu is er nog meer reden om dit boekje juist sámen met je kindje door te kijken!

Raad eens hoeveel ik van je hou… Kleuren – Sam McBratney
Illustraties van Anita Jeram
Buggyboekje van karton, 12 pagina’s, uitgeverij Lemniscaat
Bestel dit kartonboekje hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …

Share
Share