Sammy’s avonturen

Deze film is een vrolijke animatiefilm over de heldhaftige reis en geweldige avonturen van Sammy de zeeschildpad. Sammy maakt een reis door de zeeën die alle schildpadden afleggen, voordat ze terugkeren naar het strand waarop ze zijn geboren. Onderweg verliest hij de liefde van zijn leven, Shelly, en trotseert hij allerlei gevaren in de hoop zijn vriendinnetje ooit terug te zien. Samen met zijn beste vriendje Ray ziet hij van dichtbij hoe de mensen de aarde kwaad doen. Hij vecht met piranha’s, ontsnapt aan een visarend en zoekt een mysterieuze geheime doorgang. Zal Sammy erin slagen Shelly terug te vinden?

Recensie
Sammy is een lieve film vol prachtige animaties. De film is wel doorspekt met Amerikaanse moralistische idealen. De film is eigenlijk een heel duidelijk verhaal om ons kijkers ervan bewust te maken hoe wij de oceaan bevuilen en hoe wij met de dieren omgaan. Er is helemaal niets mis om dit middels een film te tonen. Ik vond alleen wel dat het de overhand had. Het werd soms zelf vervelend om naar te kijken. Voor mij dan, want mijn kinderen vinden het geweldig om naar die leuke schildpadden te kijken en zitten vol in het avontuur dat Sammy en zijn vriendjes beleven.

Voor meer informatie, zie www.sammysavonturen.nl

Bestel hier de DVD>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Minions ‘Hoe Gru een superschurk werd’ [premiere-verslag]

Op 20 juni 2022 was het dan eindelijk zover… De première van de Minions ‘Hoe …