LEGO Friends: Pop Star / Popster

lego-friends-popster-trotse-moeders-livi-1Zingen, dansen… welk kind van dat nu niet heerlijk! En programma’s waarin op televisie allerlei talent zich laat zien en horen, zijn ook enorm populair bij kinderen, denk maar eens aan K3 zoekt K3 of de vele andere talentenshows.

LEGO Friends heeft dit thema opgepakt en verwerkt in LEGO Friends Pop Star / Popster. Een subthema van het populaire thema LEGO Friends, met een wat stoerdere uitstraling dan de basispakketten. Er zit meer zwart in de kleuren, maar omdat er nog steeds veel paars en roze is, zal het zeker in de smaak vallen bij de doelgroep.

Hoofdpersonage in de LEGO Friends Pop Star lijn is Livi, een echte popster. Ze heeft een heuse toerbus waarmee ze op tournee kan:

lego-friends-popstar-toerbus-tourbus-trotse-moeders-1LEGO® Friends Product Animation: Pop Star Tour Bus 41106: Popster Toerbus
Ga op tournee met Livi de popster in haar toerbus! De bus bevat alles wat een beroemde popster nodig heeft om zich te kunnen voorbereiden op haar shows. Help Livi haar fanmail te lezen in het woongedeelte en oefen daarna samen een paar liedjes op de karaokemachine.

Als de bus stilstaat, onthul je het oefenpodium waar Livi kan repeteren. Ontspan nog even in het bubbelbad voordat je richting de concertzaal rijdt, mooi op tijd voor de grote show! Dit LEGO pakket bestel je hier >>>>

Wanneer Livi op de plaats van bestemming is, moet ze natuurlijk ook optreden. Een bekende LEGO Friends vriendin, Andrea, doet ook mee met het maken van muziek. Natuurlijk kun je andere LEGO Friends personages, wanneer je die al in je bezit hebt, naar deze optredens laten kijken:

lego-friends-popster-trotse-moeders-1LEGO® Friends – Pop Star Show Stage 41105 – Popster Podium
Zet alles klaar voor een superoptreden van Livi de popster! Het fantastische podium staat klaar voor het concert. Aan het begin van de show draai je de coulisse om Livi op geheimzinnige manier op het toneel te laten verschijnen. Andrea kan achter het drumstel of het keyboard worden gezet om Livi te begeleiden.

Als Livi haar nieuwste hit zingt, wordt ze begeleid door Andrea met haar elektrische gitaar. Inclusief dans-functie met coole bewegingen! Nu kan het podium snel worden omgebouwd terwijl Livi van kostuum verwisselt voordat ze weer opkomt voor de grote finale. Een superconcert met Livi de popster. Dit LEGO pakket bestel je hier >>>>

opnamestudio-lego-friends-popster-trotse-moedersLEGO® Friends Product Animation: Pop Star Recording Studio 41103 / Popster Opnamestudio
Klaar om een paar nieuwe hits op te nemen? Help Olivia alle technische apparatuur in de geluidsstudio klaar te maken voor een opnamesessie met de beroemde popster Livi. In de opnamestudio achter kunnen alle instellingen worden opgeslagen op de mengtafel.

Zet Olivia haar koptelefoon op en geef haar een gitaar en een microfoon zodat ze een nummer kan opnemen. Als de opname is gemaakt druk je op de knop om de CD uit de machine te halen – en daarna kun je op de zitbank uitblazen met een drankje en een tijdschrift. Dat wordt vast weer een tophit! Dit LEGO pakket bestel je hier >>>>


Kortom: voldoende fantasiespel met deze speelgoedlijn van LEGO Friends die prima aansluit bij de interesses van kinderen in deze tijd.

Screenshot 2015-11-27 at 15.25.44

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …