De leukste EK gadgets

Ek-jurkje
Dit EK gaan wij niet voor de Bavaria V-dress van de modezussen Truus en Riet Spijkers. Onze stem gaat uit naar het denim jurkje van de Modemeisjes die speciaal ontwikkeld is voor de Lake Side. Toegegeven… je moet er maat 0 voor hebben, maar als je hem past… dan ben je wel de hotste moeder van de straat. Nu al te koop voor € 59,95. Kan je nog even wachten? Bestel hem dan tussen 7 en 13 juni aanstaande, want dan is hij maar € 25.

Kratstoel
Voetbal kijken doe je (bijna) nooit alleen. Maar waar haal je nou weer genoeg stoelen vandaan? Daarom zijn er nu de Bottoms Up kratstoelen! Bier is er altijd in huis met voetbal kijken, dus kan je deze stoeltjes altijd kwijt. Ze zijn klein en gemakkelijk op te bergen. Ook zit er in de voorkant van de stoel een flesopener zodat je tijdens de wedstrijd niets hoeft te missen om een biertje te pakken. Je zit er namelijk op! Dit stadiongevoel (en onze persoonlijke favoriet) is al verkrijgbaar voor €15,95 via http://www.kratstoel.nl/.

Brullies
Misschien heb je ze al gezien. Die gekke, pluizige dingen voor om je hoofd van de M&M’s. Ze heten de Brullies en zijn een echt hit. Ze zijn te verkrijgen bij een 2-pack EK M&M’s in de supermarkt. Lekkere M&M’s en een Brullie in 1 klap! Nou zal ik er zelf niet zo heel snel mee gaan lopen, maar de kinderen vinden het heerlijk om zichzelf te Brullieficeren. Ik hou het persoonlijk wel bij de Mini-Brullie voor om je Smartphone. Die zijn weer alleen verkrijgbaar bij tankstations. Ge-wel-dig!

Straatstadion
Voetballen of spelen op straat altijd al een favoriete bezigheid geweest van je kind? Dan is het Straatstadion van de ING een echt must-have. Bij het openen van een kinderrekening krijg je namelijk een Straatstadion cadeau. Deze “radio” juicht en je hoort applaus als je hebt gescoord en houdt de stand zelf voor je bij. Net als in een echt stadion!

Voorspellen maar!
Waarschijnlijk heb je ze al gespot in de supermarkt, maar de Albert Heijn is weer begonnen met een actie voor het EK. Ze geven je allemaal hulpmiddelen om je makkelijk en snel de uitslagen te laten voorspellen. Dit kun je doen door middel van de Voorspelsjaal, de Voorspelbretels en de Voorspelhoed! Hierop kan je de cijfers veranderen en zo kan je laten zien met hoeveel je denk dat we zullen gaan winnen! Of verliezen natuurlijk… Voor maar €2,99 bij de Albert Heijn heb je al een van de drie Voorspelgadgets!

Bal-becue
Het Barbecue seizoen komt er weer aan! Dat wordt weer smullen. Vooral met deze voetbal barbecue. Zo smaken je worstjes toch nog nét iets lekkerder. De grill is gemaakt van stevig staal en heeft verstelbare luchtgaten zodat de warmte goed te regelen is. Wat is voetbal nou weer zonder barbecue? Nu kan je genieten, van beide. Zelfs als er geen voetbal op de televisie is.

Voetbalbestek
Voor de kleine onder ons is er nu ook het Voetbalbestek met voetbalveld placemat. Zo genieten de kleinste nóg meer van elke hap die ze binnen krijgen. Op het bestek, gemaakt van hoogwaardig staal, staan een cornervlag, een voetbalschoen, een voetbalshirtje en een voetbal afgedrukt. Heerlijk om van te eten, en om naar te kijken.

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

4 tips om een leuke avond te organiseren met je kinderen

Kinderen zijn zeer creatief en verzinnen snel activiteiten waarmee zij zichzelf kunnen vermaken. Naast de …

Share
Share