Waarom Franse vrouwen zo jong blijven

Screenshot 2014-03-04 at 09.21.43Voor iedereen die inmiddels een klein vermogen heeft gespendeerd aan anti-agingproducten, zich niet kleedt volgens de regels van haar leeftijd, een beetje te veel vet aan de botten heeft zitten of in de loop der jaren het flirten is verleerd, biedt Waarom Franse vrouwen zo jong blijven uitdagende, verfrissende lessen om er goed uit te zien en je nog beter te voelen, zonder naar ‘het mes’ te grijpen. Mireille Guiliano is een Franse vrouw die haar schoonheidsgeheimen graag deelt, zodat we er allemaal profijt van kunnen hebben!

Recensie
Hoe kun je er jonger uitzien en je nog beter voelen zonder naar ‘het mes’te grijpen? Daar geeft Mireille Guilliano antwoord op. Met veel tips over (gezichts)verzorging, behandelingen, lijnen of eigenlijk juist niet lijnen, voeding en nog veel meer krijg je inzicht in hoe je je jong(er) kunt voelen én er jonger uit kunt zien.

Op een duidelijke, vlotte en krachtige manier beschrijft Mireille hoe je jonger kunt voelen en hoe je er jonger uit kunt zien. Dames van 40 jaar en ouder – die er jonger uit willen zien én die zich jonger willen voelen – kunnen zeker gebaat zijn bij het lezen van dit boek. Door de vele tips en weetjes zul je al gauw een heel eind komen om je jonger en fitter te voelen én om er jonger en stralender uit te zien.

Erg leuk vind ik het dat er een paar recepten in het boek staan. Stuk voor stuk recepten die heerlijk zijn en vol vitamines zitten. Ik ga de meeste recepten zeker eens een keer uitproberen. Niet zozeer omdat ik er jonger uit wil zien en/of me jonger wil voelen, maar wel omdat deze recepten me erg aanspreken.

Waarom Franse vrouwen zo jong blijven  laat zien dat je met beweging, voldoende slaap, de juiste voeding en de juiste (gezichts)verzorging je er jonger uit zult zien en je daarbij je tevens ook fitter en jonger zult voelen. Dit boek is niet alleen leuk en handig voor 40 plussers, maar ook voor jongere dames die zich jong en fit willen blijven voelen!

Waarom Franse vrouwen zo jong blijven – Mireille Guiliano
Gezondheid, paperback, 222 pagina’s, A.W. Bruna Lev

Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.
Share
Share