Pasar Malam in Bush, Burgers’ Zoo [verslag]

Brrrr 9.00 uur in de auto, 4,5 graden buiten en beetje suf op weg naar Burgers Zoo. Best een klus zo na de kerstdagen en het vele eten. Maar we hebben er zin in!

Aangekomen komt toch het zonnetje erdoor en lopen we heerlijk door de dierentuin. In Burgers´ Zoo heb je een groot scala aan dieren en leefklimaten. En ook nogal wat overdekt, wat fijn is bij kouder en natter weer.

De Bush, Desert, Ocean…. ze zijn mooi en interessant. Ocean doet het goed, vooral voor de kids is een lust voor het oog.

Door het weer zaten niet alle dieren buiten en was het dus een goede afwisseling om weer even op te warmen en te genieten en om zo de dieren ook eens van dichtbij te bekijken in het binnenverblijf. We troffen het dan ook bij de gorilla’s waar 1 gorilla de gekke tien minuten had en we wel een half uur hebben staan genieten en lachen. Het lijkt of de dieren er beter gedijen, toch krijg ik beetje het triestige gevoel wat ik vaker in dierentuinen heb…..

Pasar Malam in Burgers’ Bush
De Pasar Malam,een Tropische middag/avond markt met Indonesische producten en lekkernijen. Tussendoor genieten op verschillende podia van kleurrijke zangers, dansers en kinderen met een muziek en dansprogramma.

Lekkernijen niets te kort, prijzen waren ook super, 1 euro voor een Pisang Goreng (gebakken banaan), 5 euro voor twee sateetjes en 10 mini loempia’s. Hier hebben we dus wel wat gescoord, hihi.

Verder veel kraampjes in de Bush, maar link met dierentuin zagen we niet…Het was leuk, maar te veel kopen kan ook niet, want dan loop je er de hele dag mee. Dieren met name vogels waren ook onrustiger in de Bush en begrijp de link met Pasar en Dierentuin niet helemaal……Maar het zijn zeker twee leuke evenementen. De Markt is nog te bezichtigen van 2 t/m 5 Jan 2020.

https://trotsemoeders.nl/2019/12/voor-de-laatste-keer-pasar-malam-in-burgers-bush/

Na de Pasar nog even genoten van de prachtige Safari! Kortom een heerlijke dag gehad na al die dagen binnen te hebben gezeten…..

Voor algemene informatie over Burgers’ Zoo, klik hier >>>>

Share

About Bianca Krooswijk

bianca.krooswijk@live.nl'
Ik ben Bianca (43 jaar) samenwonend met Arnoud ( 43 jaar) , mama van twee meiden Sam en Robin 13 en 11 en een jongen Wessel van 7 jaar. Ik combineer het moederschap met een baan in de Dienstapotheek in Breda als apothekersassistente. De combi van het managen van een gezin, de Spoedeisende hulp en het feit dat we geen huismussen zijn, geven altijd inspiratie voor een blogpost, die wij graag met jullie willen gaan delen !!

Check Also

Burgers’ Zoo – beren, koraalduivels en vlinders [verslag]

We mochten voor trotse moeders naar Koninklijke Burger’s zoo. Wat een mooie dag om naar …

Share
Share