De leukste uitspraken van je kind bewaren

uitsprakenboek voor kinderenKinderen zeggen soms de leukste dingen. Omdat ze de woorden nog niet goed begrijpen of dat ze dingen in een hele andere context zetten dan wij volwassenen gewend zijn. Geregeld moet ik zelf ook hartstikke hard lachen om uitspraken van mijn eigen kinderen. Ik denk dan elke keer: “die moet ik onthouden”. Maar tijd verstrijkt en elke keer vergeet ik toch weer die schattige, grappige en soms ontroerende quotes…

In het kinderuitsprakenboekje KidsQuotes kan je nu al die leuke kinderuitspraken kwijt. Een persoonlijk boekje met de naam van je kind er op en heel veel ruimte om leuke uitspraken te noteren. Elk uitspraak kan je kwijt in een praatballon die we kennen uit stripboeken. Je kan er gelijk bij noteren wanneer of waar je kind was toen hij of zij de uitspraak deed én hoe oud je zoon of dochter toen was.

kijkje in kidsquotesRecensie
Als je het leuk vindt om die grappige uitspraken van je kinderen eens terug te lezen en zo een uniek boekje te maken voor later, is het boekje KidsQuotes een handig boek. Met op de bladzijden is ruimte voor quotes en de bijbehorende informatie zodat je over een paar jaar precies nog weet hoe oud je kind was toen de uitspraak gedaan werd en waar het was. Er zijn ook een aantal pagina’s bedoeld om foto’s erbij te plakken. Er is in ieder geval genoeg ruimte om naar hartenlust de babbels van je kind kwijt te kunnen.

Het boekje heeft een basis uitstraling. Behalve de eerste pagina waar je wat kwijt kan over je kind, bestaat de rest van het boek eigenlijk alleen uit dezelfde pagina’s waar je de uitspraken kwijt kan en/of een foto. Ik zou zeker zelf het boekje een beetje pimpen met dus foto’s, tekeningen en stickers. Dan spreken de kinderuitspraken nog meer tot de verbeelding. Meer informatie>>

Lees ook:
Uniek kinderdagverblijfboekje voor jouw kind
Juichen en kritiek, waar is de balans

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …

Share
Share