Wat zie je er goed uit vandaag!

Duim omhoog
Foto: Sarah Reid

Zo. Ik heb voldaan aan mijn plicht vandaag. Het is vandaag namelijk Nationale complimentendag! En daar gaf ik zojuist een heleboel vrouwen een compliment 🙂

Heb jij je kinderen al een compliment gegeven vandaag? Of je man? Het moet trouwens op complimentendag wel echt gaan om woorden en niet om cadeaus. De bedenkers van de Nationale complimentendag willen zeker niet dat deze dag een commerciële dag wordt, zoals bijvoorbeeld bij Valentijnsdag is gebeurd.

Mocht je nog tips nodig hebben om deze dag op jouw manier in te vullen, check dan even de site van de Nationale complimentendag. Succes!

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.