Ik ga op reis en neem mee – Hansaplast reisset

Met de juiste verzorging kan een wond tot twee keer sneller genezen (vergeleken met een onbehandelde wond). En dat is fijn, zeker als je lekker van je vakantie aan het genieten bent. Hansaplast ontwikkelde een volledig drie stappenplan om optimaal je wond te verzorgen; van reinigende spray tot bescherming en optimale genezing. En omdat het merk begrijpt dat het al lastig genoeg is om voor een compleet gezin de koffers te pakken, komt het merk in de aanloop naar de vakantie nu met de hele reeks in een handig klein formaatje.

Hansaplast Eerste Hulp Set helpt je met een gerust gevoel op pad te gaan, of dat nou een verre vakantie is of een tripje naar de speeltuin. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de juiste verzorging past in een klein tasje.

Een goede wondgenezing in drie stappen

  • Hansaplast helpt je om tot twee keer sneller* je wond te laten genezen in drie stappen. Het begint met goede reiniging. Reinig de wond van vuil, bacteriën en zichtbare deeltjes met de Hansaplast Wondspray, hierdoor voorkom je infecties. De travelsize neem je moeiteloos mee in je tas.
  • De tweede stap biedt bescherming tegen vuil en bacteriën om een ongestoorde genezing mogelijk te maken. Bedek de wond met een pleister, steriel wondverband of een kompres.
  • Last but not least; genezing. Breng de Hansaplast Wondhelende Zalf regelmatig aan tot de wond volledig genezen is. Vanaf nu is ook de zalf dus verkrijgbaar in een handige travelsize verpakking.

Handig dus: alles in één in een erg leuk tasje!

Hansaplast Eerste Hulp Reissetje:
Wondspray 50ml – Sensitive 20 strips – Wondhelende Zalf 20g
Bestel deze reisset hier >>>>

WONDSPRAY
Voor de ontsmettende reiniging van acute wonden zoals snij- en schaafwonden, eerste- en tweedegraads brandwonden en open blaren. Kan ook
gebruikt worden bij chronische en post-operatieve wondverzorging indien
volgens doktersvoorschrift. Geschikt voor de kinder- en gevoelige huid.
• Reinigt wonden snel en pijnloos.
• Beschermt de wond tegen infecties.
• Zeer huidvriendelijke, kleurloze spray.

SENSITIVE PLEISTER
Hansaplast Sensitive-pleisters zijn zeer huidvriendelijk en zijn geschikt voor het bedekken van alle soorten kleine wondjes.
Het comfortabele materiaal is hypoallergeen en flexibel. Het niet klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend.
De goede en huidvriendelijke kleefkracht zorgt ervoor dat de pleister op zijn plaats blijft zitten, maar ook pijnloos kan worden verwijderd.

WONDHELENDE ZALF
Ondersteunt de genezing van kleine, oppervlakkige wonden zoals snij- en schaafwonden, krassen, eerste- en kleinere tweedegraads brandwonden. Geschikt voor baby’s en beschadigde, geïrriteerde, droge of gevoelige huid.
∙ Vormt een ademende, beschermende laag die de wond beschermt tegen uitdrogen.
∙ Creëert optimale omstandigheden voor vochtige wondgenezing, welke het natuurlijke genezingsproces van de huid bevorderen en het risico op littekens verminderen.

Bekijk op bol.com

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Het gevoel van thuis waar de kinderen kunnen doen en laten kunnen wat ze willen!

Op vakantie gaan met een gezin kan voor veel moeders een echte uitdaging zijn. Zo …