Internationale Vrouwendag 2014

vrouw-symboolJawel Trotse Moeders, zwangeren en andere vrouwen die deze blog volgen: vandaag is het Internationale Vrouwendag!

De kans is klein dat je partner hier bij stil staat (tenzij je partner een vrouw is natuurlijk), dus doet Trotse Moeders dat met onderstaand filmpje, gemaakt door Google. Namens ons hele team wens ik iedereen een hele fijne Internationale Vrouwendag!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Internationale Vrouwendag

Vandaag, 8 maart 2020, is het Internationale Vrouwendag. Een dag waarbij we stil mogen staan …