Internationale Vrouwendag 2014

vrouw-symboolJawel Trotse Moeders, zwangeren en andere vrouwen die deze blog volgen: vandaag is het Internationale Vrouwendag!

De kans is klein dat je partner hier bij stil staat (tenzij je partner een vrouw is natuurlijk), dus doet Trotse Moeders dat met onderstaand filmpje, gemaakt door Google. Namens ons hele team wens ik iedereen een hele fijne Internationale Vrouwendag!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Van klein tot groots – Jane Goodall

Vandaag, op internationale Vrouwendag, vond ik het wel gepast om een hele sterke vrouw aandacht …