Hoera, een nieuwe Shrek film

Shrek is terug in het vierde en tevens laatste deel met SHREK FOREVER AFTER. De Nederlandse naam van deze nieuwe film is SHREK VOOR EEUWIG EN ALTIJD.

Het verhaal
Na het verslaan van een boze draak, het redden van een schone prinses en het beschermen van het koninkrijk van zijn schoonfamilie is Shrek een gewone familieman geworden. Verlangend naar de tijd waarin hij nog een “echte Oger” was en dorpelingen de stuipen op het lijf joeg, laat hij zich overhalen tot een deal met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje.

Shrek komt terecht in een akelige veranderde versie van Ver Heel Ver van Hier, waar Ogers opgejaagd worden, Repelsteeltje koning is en waar hij en Fiona elkaar nooit ontmoet hebben. Het is nu aan Shrek om dit alles ongedaan te maken in de hoop zijn vrienden te redden, de wereld te herstellen en zijn enige echte Ware Liefde terug te vinden.

In de bioscoop
SHREK FOREVER AFTER / SHREK VOOR EEUWIG EN ALTIJD draait nu in de bioscoop, ook in IMAX en 3D! Voor meer informatie, kijk op www.shrekforeverafter.nl.

[youtube 1l5yYRahOWY]

Lees ook:
Win Disney DVD: DE PRINSES EN DE KIKKER
Hoe tem je een draak?
Nieuwe release van Dumbo

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share