Flirt je wel ‘s?

Met dromerige en speelse ontwerpen probeert Flirt de wereld een stukje leuker en mooier maken. Elk sieraad is, net als de toekomstige drager ervan, uniek in zijn soort, en wordt gemaakt met veel passie en plezier. Veel van de sieraden zijn geïnspireerd op sprookjes, legendes en natuur vertaald in details van zilver, goud en edelstenen. Alle sieraden worden in het eigen atelier van Flirt gemaakt.

Een speciale lijn zijn de Babyflirts, handgemaakte sieraden in zachte tinten om de bijzondere tijd van zwangerschap en geboorte te vieren. Leuk om te krijgen maar ook om te geven als bijzonder kraamcadeau!

Een aantal voorbeelden van deze sieraden zijn het “Buikpareltje”voor op je zwangere buik, een “Oogappeltje” voor een trotse mama of oma en de “Goede Fee” voor boven de wieg die de baby niets dan al het goede in de wereld wenst. Alle sieraden zijn van zilver of goud met echte zoetwaterparels en edelstenen. De sieraden worden geleverd in een mooi doosje met bijpassende tekst.

Omdat Flirt duurzaam ondernemen belangrijk vind zijn alle cadeaudoosjes en tasjes ecologisch en gemaakt van gerecycled papier. De sieraden zijn te bekijken én te bestellen in hun nieuwe webwinkel. Kijk dus snel op www.flirtjewels.nl.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share