Sportief de lente in met H&M

H-en-M-lente-collectie-trotse-moeders-shirt-1De lentezon heeft zich al een aantal keer laten zien, maar ook voordat het wat warmer werd, waren mijn kinderen alweer heerlijk buiten aan het spelen. Altijd, tegen dat het echt lekker weer wordt, merk ik dat het voor mijn kinderen te lang geduurd heeft dat ze voornamelijk binnen spelen. Dan gaan de warme jassen, mutsen, handschoenen aan en gaan ze de tuin in, om later bibberend aan de chocolademelk te zitten.

Maar nu is de lente dan echt in aantocht. En dan komt niet alleen de vraag om buiten te spelen, maar ook de vraag om andere kleding. En dit keer komt die vraag voor het eerst niet alleen van mij: ook de kinderen blijken uitgekeken op hun collectie lange broeken en truien: ze hebben zin in wat vrolijkers.

H-en-M-lente-collectie-trotse-moeders-1Met name mijn dochter kan niet wachten om te gaan “shoppen”. Gevraagd naar wat ze dan zou willen is het antwoord: “nou, gewoon, jurkjes natuurlijk, maar dan wel jurken waarin ik lekker kan spelen”. Dat betekent een bezoekje aan H&M dit jaar, want hun nieuwe voorjaarscollectie is niet alleen mooi en licht van kleur, maar ook sportief, zowel in uitstraling als in keuze van materialen.

De kleuren zijn fris en vrolijk met veel wit en lichtgrijs er in. Maar wat mij echt goed bevalt is dat er dit voorjaar gekozen is voor kinderkleding die lekker ruim zit. Comfortabele stoffen waardoor de kleding er niet alleen leuk uit ziet, maar ook lekker zit. Geen enkele belemmering dus om lekker buiten te spelen!

Wat ook prettig is, is dat je een complete outfit kunt samenstellen in één (online) winkel. Dochter-lief heeft haar keuze al klaar: een vrolijk jurkje, zomerse hoed en kleurige sandalen.

H-en-M-lente-collectie-trotse-moeders-schoen-2  H-en-M-lente-collectie-trotse-moeders-4

Voor de jongens valt de keuze op de korte joggingbroek met een fris gekleurd shirt. Duur zijn we dit jaar niet uit: een top en een broek samen kosten slechts € 9,99. Wel zo fijn, want door het buiten-spelen kunnen de nieuwe kleren ’s avonds meteen in de was en moet er de volgende dag weer iets anders aangetrokken worden!

H-en-M-lente-collectie-trotse-moeders-short H-en-M-lente-collectie-trotse-moeders-shirt-2

 

De voorjaarscollectie van H&M is vanaf vandaag zowel online als in de winkels verkrijgbaar.

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share