Thea Stilton serie deel 20: De Choco-Cup [recensie]

Heel Topford bakt!

De Thea Sisters worden uitgenodigd door Antonio, een vriend van Paulina, om naar Ecuador te komen en zijn chocoladefabriek te bezoeken. Ze zijn meteen laaiend enthousiast, vooral Pam met haar snoeplust! Maar terwijl de vriendinnen daar zijn, saboteert iemand de boel om te voorkomen dat Antonio de felbegeerde Choco Cup, de hoofdprijs van een gi-ga-belangrijke wedstrijd, in de wacht sleept. De Thea Sisters gaan natuurlijk meteen op onderzoek uit en ondertussen komen ze van alles te weten over hoe je de perfecte chocola maakt. Een avontuur om je snorharen bij af te likken!

Recensie
Daar zijn ze weer: de Thea Sisters! Muizendames die het ene na het andere avontuur beleven. Wil je weten wie de Thea Sisters zijn? Klik dan <HIER>

 

Er zijn twee versies van het nieuwe avontuur van de Thea Stilton serie te koop: “gewoon” deel 20: De Choco-Cup, en dezelfde versie, maar dan met een knalroze hartjesvorm erbij om zelf chocolade mee te maken. Ietsje duurder, maar wel extra leuk, ook om cadeau te doen.

Chocolade, daar draait het om in dit avontuur. En dat spreekt mijn dochter wel aan (en mij ook!). Het is weer een verhaal in de vertrouwde formule: spannend, grappig, mooi vormgegeven.. kortom: ook dit boek is een aanwinst in de boekenkast!

 

Ook onderdeel van de vaste formule is de extra informatie achterin. Over chocolade ditmaal (lijkt me een prima basis voor een heerlijk spreekbeurt…). Ook weer leuke spelletjes en testen die maken dat je langer met dit boek doet dan wanneer het alleen een lees-avontuur was.

Kortom: een van mijn favoriete onderwerpen in een muizenverhaal, prima gedaan Thea Stilton! Volgende boek over saffraan-ijs?

De Choco-Cup – Thea Stilton
Thea Stilton serie deel 20
Hardcover, 224 pagina’s, uitgeverij De Wakkere Muis
Bestel dit boek hier >>>>

Bestel de speciale editie met roze bakvorm hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …