Slapen tussen de dino’s

Dierenpark Amersfoort organiseert wel een hele unieke vaderdag of eigenlijk moet ik zeggen vadernacht. In de nacht van 16 op 17 juni 2012 kunnen vaders met hun kind(eren) overnachten in het Dino-bos. Het programma begint op 16 juni om 17.00u. De deelnemers kunnen eerst hun tent opzetten in het Dino-bos,waarna een heerlijke barbecue volgt. Na het eten is er nog een spannend avondprogramma. Er zal ook een “echte dinosaurus” rondlopen; de kasuaris. De kasuaris is een loopvogel, die met zijn grote poten erg lijkt op de dinosaurus. Bij deze vogelsoort broedt de vader de eieren uit en brengt zijn jongen groot.

Moeders mogen er deze nacht helaas niet bij zijn. Wel mogen ze  (tegen betaling) zondagochtend vanaf 7.30u aanschuiven voor het ontbijt. Na het ontbijt kunnen de gezinnen nog de hele dag de dierentuin verkennen. Het enige nadeel is dat de prijs wel erg hoog is, zeker als je meerdere kinderen hebt.

Ontbijt-ticket (incl. entree en parkeerkaart) voor moeders en niet-deelnemende kinderen kost 10,00 euro. Inschrijven kan tussen 21 april 2012 en 31 mei 2012. Je dient wel zelf te zorgen voor een tent en kampeerspullen. De minimale leeftijd is 4 jaar. Voor meer informatie en de voorwaarden klik hier.

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …