Theaterochtenden voor kinderen van 2 tot 6 jaar

theaterVanaf 25 September start het compagnietheater in Amsterdam met theater voor kinderen van 2 tot 6 jaar, Compagnie Petit.

Kinderen van 2 tot 6 jaar zijn met hun familie welkom op zondagochtend. Naast voorstellingen wordt er een ontbijt geserveerd en er wordt een workshop aangeboden. In het atelier, opgezet door Sandra Goos, initiatiefnemer van het kindermuseum Het huis van Aristoteles, spelen de kinderen met materialen die passen bij de voorstelling en worden ze door een beeldend kunstenaar begeleid.

Met de voorstelling Poep! van jeugdtheater Het blauwe huis, opent het Compagnie Petit haar deuren. De voorstelling is gebaseerd op het bekende boek “Over een mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft”.

Op 2 Oktober komen Kikker en zijn vriendjes langs en op 4 December staat het theater in het teken van Sinterklaas met de voorstelling Stapel! van Lindai Boogerman met een workshop en sinterklaasontbijt!

Voor kaartverkoop en informatie: www.compagnietheater.nl

Lees ook:
Thomas de trein in het theater
Yvon Jaspers in Knofje-de film
Droomvlucht de musical

Share

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Peppa Pig – De grote plons! Theatervoorstelling voor de kleintjes [verslag]

Vanmorgen gingen we naar de theatervoorstelling Peppa Pig – De grote plons! Ondanks de onlogische …

Share
Share