SES My First Painting

O ja, dit was echt heel erg leuk! Dat is nog eens een binnenkomer in een recensie, niet waar?!

Toen we de SES doos openmaakte was het eigenlijk al meteen duidelijk wat de bedoeling was. Er zaten allerlei dieren in van egel tot olifant met daarin papieren stukjes die je eruit moest drukken. Daarnaast nog witte velletjes en potjes met vingerverf.

De bedoeling is dus dat de kinderen lekker kunnen kliederen met de vingerverf op het papiertje en dat je daarna het dier erop kan leggen. De kleuren van de verf vormen dan de achtergrond van het dier. Hoe ontzettend leuk!!

Wat nog het meest leuke was dat beide dames het naar hun zin hadden. Het leeftijdsverschil van 2 jaar viel totaal niet op. Beiden waren druk bezig met de vingerverf en het mooi maken van de dieren.

Mama (ik) deed ondertussen als ze klaar waren het dier erop zodat die samen konden drogen.

Er werd er een gemaakt voor oma Luca, oma Cakeje, opa, papa en mama. Ze wilden ze allemaal in één keer maken.

Het was echt een heerlijke ochtend, in pyjama, kliederen met verf, mama die het daarna opruimt (wat heel erg meeviel, want het was op waterbasis dus goed schoon te maken), wat wil je nog meer als kind.

Daarna waren ook alle oma’s en opa erg blij met het kadootje!! Super!!

Deze SES My First Painting bestel je hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Muurtje verven? Doe het zelf!

De mooiste verf voor jouw muren Een muurtje verven? Doe het zelf! Een muur verven …

Share
Share