SES My First Painting

O ja, dit was echt heel erg leuk! Dat is nog eens een binnenkomer in een recensie, niet waar?!

Toen we de SES doos openmaakte was het eigenlijk al meteen duidelijk wat de bedoeling was. Er zaten allerlei dieren in van egel tot olifant met daarin papieren stukjes die je eruit moest drukken. Daarnaast nog witte velletjes en potjes met vingerverf.

De bedoeling is dus dat de kinderen lekker kunnen kliederen met de vingerverf op het papiertje en dat je daarna het dier erop kan leggen. De kleuren van de verf vormen dan de achtergrond van het dier. Hoe ontzettend leuk!!

Wat nog het meest leuke was dat beide dames het naar hun zin hadden. Het leeftijdsverschil van 2 jaar viel totaal niet op. Beiden waren druk bezig met de vingerverf en het mooi maken van de dieren.

Mama (ik) deed ondertussen als ze klaar waren het dier erop zodat die samen konden drogen.

Er werd er een gemaakt voor oma Luca, oma Cakeje, opa, papa en mama. Ze wilden ze allemaal in één keer maken.

Het was echt een heerlijke ochtend, in pyjama, kliederen met verf, mama die het daarna opruimt (wat heel erg meeviel, want het was op waterbasis dus goed schoon te maken), wat wil je nog meer als kind.

Daarna waren ook alle oma’s en opa erg blij met het kadootje!! Super!!

Deze SES My First Painting bestel je hier >>>>

About Charlotte Castenmiller

ccastenmiller@hotmail.com'
ik ben een Trotse Moeder van twee geweldige dochters Josefien (5 jr) en Babette (3 jr). Naast alle zorg die hierbij hoort heb ik ook nog mijn eigen “dingetje”, mijn werk. Ik ben genetisch verpleegkundige en doe nu voornamelijk prenatale zorg, NIPT (Niet Invasieve Prenatale Test). Deze combinatie is heerlijk, maar ook af en toe best veel. Ik wil zowel over mijn werk met zwangere vrouwen als over mijn eigen moederschap bloggen.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …