Barbie & haar zusjes in het grote puppy avontuur [DVD-recensie]

DVD-barbie-zussen-puppy-adverture-avontuur-recensie-copyright-trotse-moeders-1Barbie is samen met haar zusjes weer terug in een gloednieuwe animatiefilm. In dit avontuur vinden Barbie en haar zussen Skipper, Stacie en Chelsea en hun schattige nieuwe puppy vrienden onverwachts mysterie en avontuur wanneer zij terugkeren naar Willow. Terwijl ze door herinneringen bladeren op de zolder van oma vinden de zussen een oude kaart, ze denken dat deze de weg wijst naar een schat die in de stad begraven ligt. Met hun puppy vrienden op sleeptouw gaan de vier meiden schat zoeken, onderweg ontdekken zij dat de liefde en plezier dat zij delen als zussen de grootste schat is!

Recensie
Een DVD van Barbie! Wanneer je denkt dat een meisje van 9 daar te groot voor is, heb je het mis. Op het moment dat ik deze recensie aan het schrijven ben zit ze, samen met haar tweelingbroer, de film voor de tweede keer (achter elkaar) te bekijken. Tja, Barbie & haar zusjes in het grote puppy avontuur heeft dan ook alles om leuk te zijn:

Ingrediënten: Barbie & 1 verborgen schat, 2 stoute boeven, 3 kleine zusjes en 4 schattige hondjes

DVD-barbie-zussen-puppy-adverture-avontuur-recensie-copyright-trotse-moeders-9In de film gaan Barbie en haar zusjes logeren bij hun oma. Oma heeft een verrassing: haar hond heeft 4 puppy’s gekregen! De zusjes mogen een naam verzinnen voor de hondjes. Ze komen ook een vriendin van Barbie tegen, die samen met Barbie een serie gebaren heeft waarmee ze aantonen elkaars BFF te zijn. DVD-barbie-zussen-puppy-adverture-avontuur-recensie-copyright-trotse-moeders-10Herkenbaar voor mijn tweeling die ook een dergelijk ritueel hebben met elkaar en ook met hun beste vriend / vriendin!

Ze gaan gezellig het plaatsje Willow verkennen, er is ook een kermis waar de twee boeven zijn. Wanneer ze een schatkaart vinden, willen ze op zoek naar de schat, maar de boeven willen de schat natuurlijk ook!

DVD-barbie-zussen-puppy-adverture-avontuur-recensie-copyright-trotse-moeders-4 DVD-barbie-zussen-puppy-adverture-avontuur-recensie-copyright-trotse-moeders-5

Door aanwijzingen te volgen komen ze in een grote, ondergrondse ruimte en uiteindelijk ook bij de schat. Wanneer de boeven er ook zijn en te ruw met de schat omgaan, gaan de rotsdeuren weer dicht. Gelukkig worden ze door een achtergebleven puppy, die ineens ontdekt dat hij ook dapper is, gered.

DVD-barbie-zussen-puppy-adverture-avontuur-recensie-copyright-trotse-moeders-8 DVD-barbie-zussen-puppy-adverture-avontuur-recensie-copyright-trotse-moeders-6

Het concept Barbie en Barbiefilm is bekend, en bestaat al lang. Toch zijn de films in de loop der tijd wel veranderd. Grafisch zijn ze sowieso beter en de verhalen zijn moderner (het internettijdperk is ook bij Barbie aangebroken!) en sluiten meer aan bij de belevingswereld van de kinderen van nu.

Meekijken is geen ramp, het is een onderhoudende film en zelfs ik vind de puppy’s erg schattig!

DVD-barbie-zussen-puppy-adverture-avontuur-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Barbie & haar zusjes in het grote puppy avontuur
Bekijk op bol.comDVD, animatiefilm AL, 72 minuten, Universal Pictures
Bestel deze DVD hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …

Share
Share