Even voorstellen: Trotse Moeder Rolanda

Screenshot 2014-03-09 at 21.32.34Een van onze vaste bloggers/recensenten is Rolanda. Inmiddels zijn er bij TrotseMoeders.nl al honderden goede en eerlijke recensies van haar hand verschenen, dus jullie hebben haar naam vast al vaak voorbij zien komen. Tijd om haar wat beter te leren kennen. Ze stelt zichzelf voor:

Ik ben Rolanda en moeder van 2 kinderen ( 5 jaar en 7 jaar ). Mijn grote hobby is schrijven. Alweer bijna 4 jaar lang vervul ik deze hobby bij TrotseMoeders.nl.

Naast schrijven wandel ik graag. Met ons gezin zijn we graag in de natuur; de ene keer in het bos, de andere keer op de heide of op het strand. Verder ben ik gek op sprookjes. Niet voor niets is de Efteling dan ook mijn favoriete pretpark.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Even voorstellen: Trotse pleeg- & stief Moeder Bien

Onlangs kreeg ik een mail van een enthousiaste Trotse Moeder die graag over haar leven …