Annie M.G. Schmidt

Kinderboek Wiplala Weer (met CD)

Wiplala is weer terug! Hij is nog net zo klein als hij altijd was en tinkelen (een soort toveren) kan hij ook nog steeds niet helemaal goed. Maar avonturen beleven, dat kan Wiplala als de beste. Meneer Blom, Johannes en Nella Della weten daar alles van. Wiplala gaat met vader Blom mee naar zijn werk op de fabriek waar Minuutsoep wordt gemaakt. Daar loopt het meteen fout. De directeur verandert in een hond! En Wiplala kan hem niet meer terug tinkelen. Wat nu?

Recensie
Wiplala Weer is wederom een parel van een boek. Je gaat je bijna afvragen hoe Annie M.G. Schmidt het keer op keer voor elkaar kreeg om  geweldige boeken te schrijven. Deze heruitgave is dit keer prachtig geïllustreerd door Philip Hopman. Dit geeft de sfeer voor de kinderen goed weer. Het boek is leuk om voor te lezen aan kleuters en geschikt om zelf te lezen door kinderen van 8 jaar en ouder.

De musical
Een leuke toevoeging is de CD die vol staat met liedjes uit de musical Wiplala weer. Alleen een beetje onhandig dat deze zonder hoesje in het boek zit geplakt. Misschien dan maar gewoon in de cd speler laten zitten, want de kinderen vinden het leuke muziek. Meer weten over deze musical? Klik hier>>

Lees hier een fragment uit het boek>>

Wiplala Weer (met CD) – Annie M.G. Schmidt
Kinderboek, hardcover, 112 pagina’s, Querido

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell

Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de …

Share
Share