Prinsessia: het grote Prinsessenboek

prinsessenboek

Wil jij ook een prinses worden? Met Het Grote Prinsessenboek van Prinsessia word je na elke nieuwe les een beetje meer prinses. Het  boek telt ruim 40 pagina’s vol met prachtige details zoals voelstukjes, goudfolie, draaischijf, flapjes, spiegeltje en envelopjes met briefjes. Ben je er klaar voor? Stap mee in de wereld van Prinsessia, want het is zo fijn om prinses te zijn!

Recensie
Mijn dochter is gek op Prinsessia. Ze kijkt dan ook dagelijks minimaal één aflevering ervan. Toen ze dit boek in de winkel zag liggen, wou ze hem het liefste direct kopen. Gelukkig hebben we gewacht met het kopen, want een tijdje later ontvingen we dit boek om te recenseren. Mijn dochter was dus extra blij met dit boek; nu had ze haar spaargeld nog over én toch het boek.

Blij ging ze op de bank zitten met het boek in haar handen. De voorkant van het boek werd uitvoerig bekeken en daarna opende ze het boek. Prachtige kleuren sieren het boek, inclusief het nodige ‘koninklijk goud’.

DSC09678

Allereerst worden alle prinsessen voorgesteld. In één oogopslag zie je wat hun lievelingskleur is, je ziet de prinsessen namelijk op hun kleurrijke slaapkamer staan. Zo is bij Prinses Iris alles oranje en bij Prinses Roos alles roze. Er wordt uitgelegd wat hun namen betekenen en de prinsessen vertellen wat ze leuk vinden om te doen en wat ze graag eten enz. DSC09682

Als iedereen is voorgesteld, komen de lessen aan bod. In 10 lessen word je een echte prinses. Zo leer je alles over koninklijk buigen, prinsessenjurken, parels & edelstenen, de prinsenwals, hoe je een echt prinses herkent, koninklijk wuiven, bekende sprookjesprinsessen, tafelmanieren en hoe je een geheim bewaart.

Het boek wordt extra leuk gemaakt door de vele extraatjes; diverse flapjes, cupcakes die die voelbaar glinsteren, ringen die je (met een beetje moeite)  kunt passen, zodat je kunt zien welke ring het mooiste bij je staat, een envelop met daarin een uitnodiging van de prins en noem maar op. Tevens zit er bij dit boek een cd met daarop de titelsong en een gouden kroontje.Prinsesjesdiploma_Angela_1405411933 (1)kopie

Tot slot kun je – als je alle lessen hebt gehad – een echte prinsessendiploma uitprinten. Wil jij ook weten of je een echte prinses bent? Klik dan hier.

Het grote Prinsessenboek is een geweldig boek, het is een boek waar ik  niks, maar dan ook echt niks op aan te merken heb. De kleuren, de flapjes, de extraatjes, de lessen, de uitvoering is gewoon perfect. Kortom het is een echt, maar dan ook een heel echt prinsessenboek! (Vergeet ik er nog bij te vermelden dat de pagina’s  zijn gemaakt van stevig karton!)

Het grote prinsessenboek – Gert Verhulst
Hardcover, 38 pagina’s, Studio 100
Bestel dit boek hier >>>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Samson & Gert wordt Samson en …. Marie!

“Ik moest kloppen want de bel doet het niet“, zei ik gisteren nog tegen mijn …

Share
Share