Zindelijk? Begraaf dit potje als afscheidsritueel

kind op potjeWelk gezin heeft er niet één? De meeste kinderen worden zindelijk met een potje. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, maar een biologisch afbreekbaar kinderpotje kende we nog niet. Totdat we deze tip kregen: de Becopotty.

Afscheidritueel
De Becopotty is een milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar plaspotje gemaakt uit plantaardig restafval van bamboe en rijst. Jaarlijks belanden er wereldwijd ongeveer 17 miljoen potjes op de afvalberg. Het duurt honderden jaren voordat deze afgebroken zijn. Maar de Becopotty composteert al binnen drie jaar! Als je peuter dus zindelijk is, kun je het potje bijvoorbeeld gewoon samen met je kind begraven als een heus afscheidsritueel. ‘Zo, nu ben je een echte grote jongen of meid’.

potjePraktisch
Je wilt best wat voor een beter milieu doen, maar is dit potje wel praktisch? Jazeker! het potje is ergonomisch ontworpen zodat de dreumes en peuter lekker zit. De hoge rug geeft extra steun en de spatwand aan de voorkant zorgt ervoor dat alles lekker schoon blijft, ook bij jongetjes. Het potje is heel sterk en kan natuurlijk ook gewoon door meerdere kinderen gebruikt worden.

Prijswinnaar
In 2009 heeft Becopotty de Silver Award gewonnen in de categorie Best New Innovation bij de  Mother & Baby Awards. Dit is de Oscars van de babyindustrie die al 17 jaar uitgereikt worden.

Becopotty is exclusief verkrijgbaar bij www.greenjump.nl voor € 9,95. Meer weten? Klik hier>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Baby Alive – Plas & Dans Baby [review]

Ieder jaar ben ik weer verbaasd over hoe klassiek speelgoed steeds verder doorontwikkeld wordt door …