Het beste van K3 – verzamel CD

het-beste-van-k3-cd-verzamel-copyright-trotse-moeders-1Wat een uitdaging: het beste van K3 op één CD zetten…. Uit alle liedjes die K3 gezongen heeft, is door Studio 100 een keuze gemaakt en dit heeft geresulteerd in een verzamel-CD. Of het de beste liedjes zijn, mag ieder voor zich bepalen, ik denk dat iedere Trotse Moeder en ieder kind wel een eigen favoriete liedje heeft, maar onderstaande lijst mag er zijn!

1. K3 Loves You
2. Mamasé
3. Heyah Mama
4. Teleromeo
5. Alle kleuren
6. Oyalele
7. Hallo K3
8. Waar zijn die engeltjes
9. Kuma hé
10. Eyo
11. Toveren
12. Oma’s aan de top
13. Je hebt een vriend
14. Ya ya yippee
15. De drie biggetjes
16. Verliefd

Het zijn stuk voor stuk bekende liedjes, zowel uit de begintijd als recente. Heerlijk om in de auto te draaien en lekker mee te zingen! Binnenkort is deze CD te winnen bij Trotse Moeders en tijdelijk is hij extra voordelig bij Bol.com [op het moment van schrijven van deze recensie].

K3: Het beste van K3
Bekijk op bol.comVerzamel-CD, 16 liedjes, Studio 100
Bestel deze CD hier >>>>

k3-verzamel-cd-trotse-moeders  k3-verzamel-cd-copyrght-trotse-moeders

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share