rich results on google's SERP when searching for julianatoren or halloween or kinderen or herfstvakantie or uitje

Halloween in pretpark Julianatoren

Ook in pretpark Julianatoren in Apeldoorn is het gezellig ‘griezelig’ rond Halloween. In het spookbos kun je op zoek naar ontbrekende ingrediënten voor een veranderdrank! Daarom gingen wij gezellig een kijkje nemen voor ‘Trotse Moeders’!

Al bij de entree van Julianatoren, kun je zien dat het pretpark in Halloween-sfeer is gestoken, leuk! We kregen er hierdoor echt zin in. Lekker herfstig! Het is een kinderpretpark, dus we gingen er vanuit dat het sfeervol zou zijn, en niet echt eng.

Wiezel de Griezel in Julianatoren

Wil je – bijvoorbeeld in de herfstvakantie – extra in Halloweensfeer komen? Kijk dan voor je bezoek thuis naar de speciaal voor pretpark Julianatoren gemaakte Halloweenfilm 2023 over Wiezel de Griezel. In het park in het spookbos kun je Cas dan helpen de ontbrekende ingrediënten voor de veranderdrank te vinden. Lukt je dat? Dan kun je in de live-show met Cas het spannende slot zien! Je krijgt ook een QR-code waarmee je thuis deel 2 kunt kijken. Super leuk voor de voorpret om dit thuis al voor te bereiden! Het spookbos en de show is ook leuk als je het niet helemaal gevolgd hebt hoor! Hier wat sfeerimpressies:

halloween in pretpark julianatoren
Geen halloween zonder pompoenen!
Halloween in pretpark Julianatoren
Even uitrusten van de attracties
Halloween in pretpark Julianatoren
De skeletten wilden ook wel eens in de rolschaatsachtbaan

Natuurlijk gingen we ook de ‘gewone’ attracties in Julianatoren doen. Zoals de ronddraaiende olifanten, de vliegende bus, het reuzenrad, de vliegende muizen, het schip en de rolschaatsen-achtbaan (die zonder skeletten, haha). Ook gingen we in het spookhuis (die er zonder Halloween ook is). Vergeleken met de andere attracties in het pretpark is deze best eng voor de doelgroep!

dagje uit met het gezin
Zoals je ziet, hadden we dikke pret

Onze dochters van 11 en 13 vielen qua leeftijd boven de doelgroep: kinderen tot en met 10 jaar. Dat merkte je vooral bij mijn dochter van 13, die daardoor wel heeeeel vaak in ‘de hoge hoed’ ging, die iets stoerder is. Mijn jongste van 11 is niet zo een held met enge-over-de-kop-achtbanen, dus die vond de attracties in Julianatoren prima. Dat de attracties niet zo heftig zijn is voor kinderen tot en met 10 juist ideaal, en eerlijk gezegd voor opa’s en oma’s en moeders met een hernia (zoals ik) ook!

Voor kinderen t/m 10 jaar is Julianatoren echt een aanrader:

  • de wachtrijen waren verbazingwekkend kort! Vaak konden we gewoon blijven zitten voor nog een rondje. Waarom zou je dan ergens anders de halve dag in een wachtrij doorbrengen?
  • als je online boekt, krijg je 10 euro korting! Het is veel goedkoper dan een ander pretpark
  • er zijn verschillende themaweken, waardoor elk bezoek net een beetje anders is, zoals nu met halloween
  • er is afwisseling tussen attracties en shows
  • er zijn genoeg toiletten verspreid over het park
  • het pretpark is niet te groot en daardoor overzichtelijk
  • Er werken bij de attracties veel gepensioneerden, dat is zelfs in het nieuws geweest. Je merkte dat ze het werk met plezier deden: ze zijn heel vriendelijk en ze hebben humor.

Meer weten over Julianatoren? Kijk op de site van Julianatoren, daar vind je ook nog een leuk halloweenpromofilmpje.

Of lees wat andere Trotse Moeders vonden!

Share

About Judith Verbeet

Hier schrijft Judith Verbeet! Een ‘Trotse Moeder’ die heel vaak lol heeft met haar dochters van 10 en 11, de één een pre-puber, de ander een puber. Allebei net zo eigenwijs als hun moeder!

Check Also

Fantasievriendjes Première + Film [verslag]

Na het succes van de twee “A Quiet Place” films komt nu de nieuwste film …

Share
Share