Designermode shoppen bij Roos&Tijn

Mama’s en papa’s die van (web)winkelen houden opgelet: webwinkel Roos&Tijn is een online Designerstore met een ruim assortiment aan kinderkleding. De mooiste en stoerste merken heeft Roos&Tijn in de aanbieding om je kinderen hip aan te kleden. Denk hierbij aan Molo, Petrol Industries, SuperTrash, Moodstreet, KidzArt, Levi’s, Funky XS of Cars Jeans.

De kleding die je online koopt bij Roos&Tijn is van zeer goede kwaliteit en heel scherp geprijsd. En ook de service is erg fijn! Bij iedere bestelling kan je een leuke attentie verwachten en als je voor 16.00 uur je bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Dan kunnen je kinderen dus de volgende dag al in hun gloednieuwe, super hippe outfits rondlopen! En om het winkelen bij Roos&Tijn helemaal leuk te maken, spaar je bij iedere bestelling voor contante korting. Allemaal redenen om de webshop eens te bekijken.

Momenteel is de nieuwe zomercollectie van 2013 online. Hier vind je naast de merken die hierboven al genoemd zijn, ook merken als LOLO love to love, DeeluXe en Bampidano. En om de outfit van je kids helemaal af te maken, shop je ook de juiste en bijpassende accessoires bij Roos&Tijn. Want naast de hipste kleren, kun je ook terecht voor haarknipjes, leren riemen van Petrol, tassen en sieraden.

Ben jij meer een koopjesjager? Kijk dan eens bij de Outlet-afdeling. Hier vind je dezelfde grote merken, maar voor zeer aangename lage prijzen. De korting kan hier oplopen tot wel 80% van de winkelprijs. Dat is in deze tijden een prettige bijkomstigheid!

Roos&Tijn staat voor shoppen vanuit je luie stoel, 24 uur per dag online beschikbaar, betaalbare kleding voor kinderen, snelle en veilige levering en met een 100% tevredenheidsgarantie. Want als je onverhoopt toch niet tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug. Daarmee weet je  dus zeker dat je geen miskoop doet.

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

De leukste winterjassen voor jongens en meisjes!

Over een paar weken is het weer zover. De winter gaat van start! Wij kijken …