Persoonlijke foto-cadeaus voor speciale gelegenheden

Zondag is het Valentijnsdag. En dan is het dit jaar nog Vaderdag, Moederdag en zijn er verjaardagen, feestdagen in december en misschien nog ergens een jubileum…. Wat moet je daar toch allemaal mee?

heart-327634_960_720Je kunt toch niet iedere keer je (schoon)moeder badschuim geven, ze zou nog gaan denken dat het een subtiele hint is. En je eigen lief bij iedere gelegenheid sokken geven gaat op den duur ook vervelen!hartjes

Toch is het fijn om iets te kunnen geven. Iets wat niet duur is, maar waar wel zichtbaar veel aandacht aan gegeven is. En wat bij iedere gelegenheid een goed cadeau is! En ik ga jullie verklappen waar ik voor gekozen heb voor deze Valentijnsdag. Hopelijk kunnen jullie er bij een van de andere gelegenheden, of gewoon zomaar, er ook een goede indruk mee maken!

Mijn idee was om iets te geven met een foto van mijn kinderen er op. Als Trotse Moeder ben ik er uiteraard van overtuigd dat ik de mooiste, meest bijzondere kinderen van de hele wereld heb en ik maak dankzij het digitale tijdperk enorm veel foto’s van mijn schatjes.

Bij Webprint.nl vond ik een heleboel mogelijkheden om iets met die foto’s te doen, variërend van muismatten tot klokken en van schorten tot telefoonhoesjes. Ik koos voor een foto-mok en zocht daarvoor een paar mooie foto’s van mijn drietal.

kerst-drietal Dirk-Molly Denneth-Fiora-kerst

Deze foto’s zijn tijdens de Kerstdagen gemaakt, twee zijn buiten gemaakt, de middelste waarop ook onze hond Molly staat, is binnen genomen. Op de mok ziet het er dan zo uit:

Screenshot 2016-02-05 at 06.40.00

Ik vond het kleurverschil niet mooi, maar had geen drie foto’s die in dezelfde tint waren. Gelukkig kun je bij Webprint.nl echt van alles doen met de foto’s, ook wanneer je helemaal niet handig bent met de computer. Ik heb de kleur veranderd in ‘sepia’ voor alle drie de foto’s en toen zag het er zo uit:

Screenshot 2016-02-05 at 06.41.35

Dat leek me echt mooi! En omdat ik de smaak te pakken had, heb ik ook nog voor mezelf en voor mijn schoonmoeder een mok “ontworpen” met een foto die gemaakt is op de 90ste verjaardag van schoonmama waarop ze met haar kleinkinderen (waaronder mijn eigen kindjes) en achterkleinkinderen op de foto staat. Deze heb ik gewoon in kleur gelaten.

Na een aantal dagen werd de doos met de spannende opdruk “breekbaar” thuis bezorgd. Volgens mij moet een postbezorger wel voor moeite doen om iets te breken, want de mokken zaten echt héél stevig verpakt. Zo stevig, dat ik echt moest puzzelen hoe ik de mokken er goed uit kreeg. Gelukkig staat aan de buitenkant een zwart-wit print van wat er ìn de doos staat, dan hoef je de mokken die je cadeau wilt doen niet uit te pakken. Maar.. het is gelukt en hier is het resultaat:

webprint-mokken-foto-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Mooie, heldere kleuren! Ik denk dat schoonmama hier erg blij mee zal zijn! En ik ben blij met onderstaande foto mok:

webprint-mokken-foto-recensie-copyright-trotse-moeders-2 webprint-mokken-foto-recensie-copyright-trotse-moeders-3 webprint-mokken-foto-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Ook een persoonlijk foto-cadeau bestellen? Klik dan op onderstaande afbeelding met voorbeelden, of ga direct naar webprint.nl/fotocadeaus

Screenshot 2016-02-05 at 06.36.18

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Foto op canvas in de slaapkamer

Een paar jaar geleden heb ik mijn slaapkamer opgeknapt. Ik heb er voor gekozen om …