Dacia Lodgy, gezinsauto van het jaar

De Dacia Lodgy is uitgeroepen tot de gezinsauto van het jaar! En terecht, want de Dacia Lodgy is een MPV die zich moeiteloos aan je behoeften aanpast.

Wil je meer bagageruimte? Geen probleem! De achterbank van de tweede zitrij is in delen neerklapbaar. En hij kan, net als die van de derde zitrij, geheel worden weggeborgen, waarmee je van 7 zitplaatsen naar 2 zitplaatsen gaat. Deze derde zitrij kan zelfs helemaal uit de auto verwijderd worden. Zo heb je een flexibele auto waarmee je met het hele gezin (en nog wat speelkameraadjes van de kinderen) zonder enige moeite op pad kan en tegelijkertijd met je man spullen ophalen die je gekocht hebt en waar je misschien anders een busje voor moet huren. Bovendien heeft de Lodgy een lage laadvloer, zonder drempel, waardoor je zware bagage moeiteloos inlaadt. Je hoeft dus niet te kiezen tussen zitplaatsen of laadruimte. Met de Lodgy heb je beide!

De laadruimte van de Dacia Lodgy is onovertroffen. Deze biedt tot 2.617 liter bij 2 zitplaatsen en bij 7 zitplaatsen is er nog altijd 207 liter aan ruimte. Alle tassen kunnen dus gewoon mee, zelfs als je auto gevuld is met kinderen in kinderstoeltjes. De Dacia Lodgy heeft dus een onbegrensde flexibiliteit. De Lodgy biedt veel opbergruimte. Niet alleen in de achterbak, maar er zijn ook tal van handige opbergvakken verdeeld over het hele interieur.

TIP: Met de 50/50 deal betaal je nú de helft: vanaf € 7.995.  De andere helft betaal je dan binnen 3 jaar, rentevrij!

Meer informatie, zie www.dacia.nl/dacia-gamma/personenautos/lodgy/modelinformatie/

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een gezinsauto?

Is er een kleintje op komst? Dan is het slim om eens kritisch naar je …

Share
Share