De ideale bakfiets?

De Zigo Leader is een multifunctionele kindervervoerfiets die je in een handomdraai om vormt tot een volwaardige kinderwagen én lichtgewicht sportieve fiets. Dankzij het ingenieuze (en gepatenteerde) ‘Leaderlink’ systeem kan je deze transformatie binnen 30 seconden uitvoeren en dát terwijl je kind gewoon kan blijven zitten. Ideaal als je bijvoorbeeld naar de stad wilt fietsen. Daar aangekomen kan je in een mum van tijd en met wat eenvoudige handelingen verder lopen de de kinderen in de kinderwagen. Geen gehannes meer met de buggy op de fiets of dat je kinderen verplicht moeten lopen bij aankomst van de bestemming.

VEILIGHEID VOOROP

Ongemakkelijk en onveilig achterom kijken, om je kind(eren) in een achter de fiets gemonteerde kar in de gaten te houden, behoort vanaf nu tot het verleden! De Zigo Leader stelt veiligheid voorop met onder andere een rolkooiconstructie, 5-punts gordels en stalen voorbumper. De Zigo Leader is ontworpen om te voldoen aan alle wettelijke bepalingen voor fietsveiligheid en aan alle ASTM richtlijnen voor buggy`s en fietskarren.

FIETS OM OP GEZIEN TE WORDEN
Het ontwerp combineert klassieke klasse met moderne techniek en maakt van de Zigo Leader een fiets om op gezien te worden! De Zigo Leader biedt ruim plaats voor twee kinderen en is uitermate stabiel door het driewieler ontwerp. Je kan de Zigo Leader ook nog uitbreiden naar je eigen wensen met bijvoorbeeld een jogger wiel voorop, een trailer achter zodat je de kinderbak ook als fietskar kan gebruiken, een regenhoes, bagagedrager en opberghoes. De Zigo is verkrijgbaar in groen en oranje.

GEMAKKELIJK VOOR OPSLAG
De kinderwagen is inklapbaar en de wielen zijn met één drukknop te ontkoppelen. Met de kinderwagen in de kofferbak en de fiets op de fietsdrager van de auto, kan je er snel en eenvoudig mee op reis of vakantie. Deze eigenschappen maakt het compact opbergen van de Zigo Leader in jouw garage, box of appartement een fluitje van een cent.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Zo leer jij je kind op jonge leeftijd al zelfstandig fietsen

Er zijn kinderen die al op jonge leeftijd de wil en zin hebben om te …