Première van Pitch Perfect 2 [verslag]

pitch-perfect-2-premiere-albertine-copyright-trotse-moeders-3Samen met mijn dochter Babette ging ik maandag naar Amsterdam, voor de premiere van Pitch Perfect 2. We mochten over de ROZE loper in dit geval, bij Pathé Arena. Tijdens het wachten zong Og3ne op deze roze loper a capella een nummer voor de paparazzi. Alleen dat was al leuk ; wat kunnen die meiden zuiver zingen. En zo goed op elkaar afgestemd!

Bij binnenkomst kreeg Babette een nieuw soort Magnum aangeboden…”raspberry”, ofwel framboos. Daar zei ze geen nee tegen!

Alles was leuk in het thema versierd, dus we hebben wat leuke sfeer-impressies gefotografeerd. Og3ne was inmiddels ook binnen, dus die hebben we even gevraagd om met Babette op de foto te gaan.

pitch-perfect-2-premiere-albertine-copyright-trotse-moeders-6.jpg

Na een toespraakje van iemand van Universal en een optreden van Eden, mochten we de zaal in. pitch-perfect-2-premiere-albertine-copyright-trotse-moeders-4De Magnum heeft Babette ingeruild voor popcorn en een flesje drinken (hij was heerlijk, maar iets te groot voor haar, haha). We mochten zelf een plaatsje uitzoeken, waar ook nog een goodiebag op ons stond te wachten… Wat word je toch verwend op een premiere….

De film was een vervolg op het eerste deel, waardoor het liedje “Cup” bekend is geworden (When I’m Gone). Deel 1 hebben wij nog niet gezien (gaan we zeker nog doen), maar dat had voor ons geen nadelig effect. We konden de film prima volgen.

Babette was eigenlijk iets te jong (9) voor deze film (12 jaar en ouder) , maar ze heeft ervan genoten. Het scheelt dat Babette al “AVI-uit” is en de ondertitels al net zo snel als ieder ander kan lezen. Ze heeft misschien niet alle grapjes begrepen, maar ze heeft heerlijk de slappe lach gehad, verschillende keren. Vooral door “Fat Amy”, door wie de a capella groep “The Barden Bella’s” in de problemen kwam.

pitch-perfect-2-premiere-albertine-copyright-trotse-moeders-2

Tijdens een optreden voor president Obama, scheurde zij uit haar broek, terwijl ze geen ondergoed droeg… Hierdoor werden ze gediskwalificeerd van deelname aan het kampioenschap a capella zingen voor Amerika, terwijl ze deze titel reeds 3x op hun naam hadden staan. Alleen als ze het wereldkampioenschap in Denemarken zouden winnen, mochten zij hun titel verdedigen. Maar die missie leek kansloos, omdat Duitsland een steengoede a capella-groep had, genaamd DAS SOUNDMACHINE.

pitch-perfect-2-premiere-albertine-copyright-trotse-moeders-5

Om te zien hoe ze dat aan gaan pakken moeten jullie zelf naar de bioscoop, ik zal niet alles verklappen. Het is in ieder geval een gezellige film waarin veel gecoverde liedjes voorbij komen. Er zit veel humor en een vleugje romantiek in verwerkt. Ik denk dat de doelgroep van deze film tieners en twintigers is, maar ik heb me met mijn 36 jaar ook heerlijk vermaakt hoor! Er kwamen zelfs liedjes in voor waarvan ik vermoed dat de gemiddelde tiener ze niet kent.

pitch-perfect-2-premiere-albertine-copyright-trotse-moeders-1

Kortom, als je gewoon een gezellig avondje naar de bioscoop wilt en van muziek houdt is deze film hartstikke leuk; houd je van een heel diepgaand verhaal, kun je beter een andere film kiezen…. Wij hebben onze lachspieren in ieder geval weer getraind!

Hieronder nog een videoverslag van de premiere, met stukjes van de film:

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

Vakantie met Buurman & Buurman

Juist in de vakantie is het gezellig om spelletjes te doen met je kind(eren). Of …