JAN Pannenkoek ontbijt

Vorige week kregen we een compleet pakket thuisgestuurd van JAN Pannenkoek, met allerlei verse ingrediënten om “pannenkoek met citroen, honing en carpaccio van ananas” mee te maken (klik <hier> voor het recept). Een onverwachte combinatie, maar wel erg lekker.Screenshot 2014-07-01 at 13.17.12

Op zondagochtend zitten wij als gezin vaak aan tafel, rond een bakplaat te ontbijten. Iedereen mag dan zelf een eitje en wat spek, tomaat, champignons en/of kaas op de bakplaat doen. Gezellig en lekker. Mijn dochter van 7 had echter een ander verzoek voor het zondagse ontbijt: JAN Pannenkoek met spek.

Uiteraard mocht ze dat helemaal zelf maken en met wat poedersuiker er op en verse jus d’orange erbij heeft ze heerlijk ontbeten!

JAN-spek

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Oot Granola: gezond ontbijt in de brievenbus!

Wanneer je ontbijt met Oot Granola en yoghurt en er nog een stuk fruit bij …