Efteling Youtube kanaal

Vanaf 1 juni 2012 start de Efteling een samenwerking met Youtube en krijgt de Efteling een eigen kanaal op YouTube. Via dit kanaal kan men filmpjes bekijken van Sprookjesboom, Jokie, Ravelijn en Pardoes. Maar ook andere filmpjes die gaan over de Efteling en archiefmateriaal zullen te vinden zijn op het Efteling YouTube kanaal. Tevens zal dit kanaal gebruikt worden als onafhankelijk uitzendplatform voor bestaande mediaproducties.

De bedoeling is dat het Efteling YouTube kanaal een echte belevenis gaat worden, waarop wekelijks een actueel, exclusief en interactieve kijk op de wereld van de Efteling wordt gegeven. Korte, grappige en leuke filmpjes moeten ervoor zorgen dat het Efteling YouTube kanaal een verrassende site gaat worden die aanslaat bij het grote publiek. Tevens zal hier 31 mei 2012 live de exclusieve wereldpremière van de watershow Aquarana te zien zijn.

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …