SNEAK PREVIEW: De Dolle Tweeling 2

Enid Blyton heeft maar liefst 600 kinderboeken geschreven waarin de kinderen natuurlijk weer spannende en humoristische avonturen beleven. Ze is een Engels schrijfster maar haar boeken slaan in Nederland ook geweldig aan. Vooral de serie De Dolle Tweeling, waarvoor ze wel 6 boeken schreef.

Eind vorig jaar is er al een film uitgebracht over De dolle Tweeling, maar nu is ook het tweede deel van deze spannende serie uit in de bioscoop. In de film maak je nog beter kennis met de hoofdrolspeelsters Hanni en Nanni. Dit spannende avontuur is nu in de bioscoop te zien!

Synopsis
Ook in De Dolle Tweeling 2 beleven de tweelingzusjes Hanni en Nanni weer allerlei dwaze avonturen. Het begint allemaal als de meisjes na de zomervakantie terugkeren naar hun geliefde meisjesinternaat. Daar is in de tussentijd heel wat veranderd: mevrouw Theobald, het schoolhoofd, is op reis en Mademoiselle Bertoux heeft zolang de leiding gekregen. Zij heeft het erg zwaar, en dat is mede de schuld van haar jonge neef, die met zijn knappe verschijning de meisjes op school het hoofd op hol brengt. Verder maken Hanni en Nanni kennis met drie nieuwe leerlingen, onder wie een echte prinses. Maar het wordt pas echt een ‘dolle’ boel als de tweeling lucht krijgt van een geplande ontvoering…

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Vakantie met Buurman & Buurman

Juist in de vakantie is het gezellig om spelletjes te doen met je kind(eren). Of …