Do-Re-Mi Familieconcert

Ben jij ook zo een fan van The Sound of Music, Alladin, The Lion King, Tarzan, Belle en het Beest, Mary Poppins en de klassieker Annie en ken jij al die liedjes uit je hoofd? Dan is deze afsluiter van de vakantie echt iets voor jou! Kasteel de Haar heeft namelijk in samenwerking met Disney een geweldig concert georganiseerd. Verschillende musicalsterren waaronder Tony Neef en Linda Wagenmakers zullen je de middag van je leven bezorgen door de vrolijke en bekende liedjes uit deze musical samen te voegen in een optreden. Ze worden begeleid voor The New Symphonic Orchestra, die onder leiding zal staan van dirigent Maurice Luttikhuis. Zo kun je uit volle borst meezingen met al deze bekende nummers.

In deze Utrechtse trekpleister, die tot de top-10 van meest bezochte musea in de regio Utrecht behoord, kun je zondagmiddag 19 augustus genieten van het grote Do-Re-Mi Familieconcert. Zo kun je de vakantie echt in stijl afsluiten, voordat de scholen weer beginnen. Samen met Disney en de inzet van het 24 koppige Dutch Event Choir uit Zoetermeer, is dit evenement gerealiseerd. Dat beloofd een weergaloze beleving te worden voor jong en oud.

Tip: Combineer het bezoeken van het concert met een rondleiding door Kasteel de Haar of een picknick in het groenrijke kasteelpark.

Het Do-Re-Mi Familieconcert zal plaatsvinden op zondagmiddag 19 augustus 2012 om 15:00 uur bij Kasteel de Haar en de kaartverkoop in inmiddels gestart. De toegangskaarten kosten €15,- (kinderen onder de 2 jaar gratis, maar geen eigen stoel) en zijn verkrijgbaar via www.seetickets.nl, www.kasteeldehaar.nl of telefonisch via 0900-1353.

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share