Wat een geweldig kind!

Hoe ontwikkelt je kind zich tot een gelukkig, zorgzaam en zelfstandig persoon vol zelfvertrouwen? Wat een geweldig kind! is een praktische handleiding voor het opvoeden van kinderen van 0 t/m 6 jaar die ouders helpt een warme en leerzame leefomgeving te creëren. De adviezen zijn gebaseerd op de leer van Maria Montessori maar is ook zeker een interessant en handig boek voor ouders die hun kind niet op een Montessori school willen plaatsen. Montessori staat namelijk helemaal in het teken van het stimuleren van zelfstandigheid, concentratie en inlevingsvermogen!

Recensie

In het boek Wat een geweldig kind! staan handige en leuk tips om een goede leefomgeving voor je kind te creëren. Alles is vanuit de visie van montessori geschreven. als je meer wilt weten over deze visie is dit ook een heel goed boek er wordt duidelijk uitgelegd wat Montessori inhoud en hoe je dat in je eigen huis kan toepassen voor je kind. Ook als je kind niet naar een school gaat met Montessori onderwijs staan er leuke activiteiten in. Duidelijke suggesties voor taalspelletjes en rekenoefeningen, waarmee de kinderen de wereld om zich heen kunnen ontdekken.

Wat een geweldig kind! – Tim Seldin
Opvoedboek, paperback, 192 pagina’s, Becht

 

Lees ook:
De baby in de spiegel
Een onmisbaar en hilarisch zwangerschapsboek
Alle leuke museumadressen voor kinderen

Share

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

De kleine koning(in)

Alle ouders krijgen ermee te maken: de peuterpuberteit. Peuters die driftbuien krijgen – bij voorkeur …

Share
Share