Hasbro Nerf Rebelle Secret Agent Bow genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

trotse-moeders-hasbro-nerf-rebelle-super-bow-speelgoed-van-het-jaar-2014-boog-pijlenHasbro Nerf Rebelle Secret Agent Bow is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Inclusief 3 echte pijlen met geheime boodschappen. Deze zijn enkel te lezen met de bijgevoegde decoder. Span de boog aan en schiet de pijlen tot wel 25 meter ver weg. Gebruik het rode lampje om met meer precisie te richten op het doelwit. De pijlen suizen als deze worden afgeschoten.

De mening van de jury:
Een NERF voor stoere meiden. Deze spanningsboog voor meisjes appelleert aan de film rage van de Hunger Games. Leuk dat er nu ook iets is voor meisjes om mee te schieten. Een stoer jongensthema in een meisjesjasje.

Toelichting pedagoog:
trotse-moeders-hasbro-nerf-rebelle-super-bow-speelgoed-van-het-jaarEen “meidenschietding” wordt er over deze NERF gezegd. De maskers zeggen ook dat de ontwikkelaars zijn uitgegaan van wat meisjes aanspreekt. Het is meer een dart-boog met geheimen op de staartjes van de dart-pijltjes. Wat het van de gebruiker of gebruiksters vraagt, is accuraatheid en getrainde vaardigheid.

Dus: geduld in het goed leren gebruiken. Maar, een briefje met een geheimpje oversturen is spannend en past goed bij de leeftijdscategorie van dit speelgoed. Omdat de kleurstelling en beschildering spannend is, zie je dat kinderen de pijltjes zelf in spannende kleuren en motieven bijschilderen. Een leuk en creatief idee?

Hasbro Nerf Rebelle Secret Agent Bow
Bestel deze boog met pijlen om geheime boodschappen te sturen hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …