ABC puzzelen met letters

dreumesboekIn dit boek zitten letters die je uit de bladzijden kunt halen: daarmee kun je woorden maken en allerlei raadspelletjes doen. Bij elke letter staat een dier dat begint met deze letter; zowel geschreven als afgebeeld als een plaatje. Puzzelen met letters is een handig en leerzaam activiteitenboek van foam.

Recensie
Puzzelen met letters
is een mooi boekje met mooie, leuke plaatjes van dieren. Voor elke letter is er eentje bedacht. Zelfs met de X, Xerus. Handig dat er een plaatje bijstaat zodat je als ouder ook weet hoe de Xerus er eigenlijk uit ziet!

Het is hartstikke leuk voor kinderen dat de letters eruit gehaald kunnen worden. Voor de kleine kinderen is dit boek geweldig om leuk mee te puzzelen en voor de oudere kinderen is het leuk om langzaam aan kennis maken met letters. Zo kunnen ze al woordjes maken en letters herkennen.

Puzzelen met letters – Thierry Laval
Dreumes-, peuter- en kleuterboek, 28 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
De avonturen van Pim en Pom
Sapperdeflap
Later als ik groot ben

About Nora

Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

Maak je eigen Harry Potter pennenbak met deze Ravensburger 3D puzzel

In deze “Corona-tijd” wordt er veel gepuzzeld, zie ik op de diverse sociale media. En …