Naar school met Disney’s Frozen

mepal-frozen-foto-copyright-trotse-moeders-2Laat het los, laat het gaan…. Eén van de bekendste liedjes uit de populaire Disney film Frozen. En loslaten doe je ook wanneer je als Trotse Moeder je kind voor het eerst laat overblijven op school. Een hele dag op school, zonder “tussen-de-middag” thuis. Ook voor je kind is dit misschien een grote stap, maar die is een stuk eenvoudiger te nemen wanneer je kind fan is van Frozen (en wie is dat niet?)

Mepal heeft namelijk een aantal complete sets Frozen producten op de markt gebracht: lunchbox, drinkbeker met schroefdop en ‘pop-up’ beker. Er zijn verschillende prints (klik hier om de volledige collectie Mepal Frozen te bekijken) en wij kregen de Disney Frozen Sisters Forever set.

mepal-frozen-foto-copyright-trotse-moeders-3

Uiteraard was dit direct een succes bij mijn 9-jarige dochter. Ze komt tussen de middag altijd thuis lunchen, maar gebruikt de broodtrommel voor haar “10-uurtje” waar ze wat fruit en ander lekkers mag eten. In de beker met schroefdop gaat wat drinken, sap of iets anders. In de pop-up beker zit altijd water, die neemt ze ook mee wanneer ze gaat sporten of wanneer ze gewoon buiten speelt. Ze is er echt heel blij mee!

 

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Pesten: de ervaringen van mijn kinderen [persoonlijke blog]

Mijn oudste zoon is enorm gepest op zijn eerste school, hij werd zelfs geschopt en …