Waar krijg jij de kriebels van?

Parfumminderen Neutral gezinKriebels zijn er in alle soorten en maten. De kriebels wanneer je verliefd bent, kriebels in je buik als je in een achtbaan zit, of van die heerlijke lentekriebels. Behalve deze leuke kriebels hebben wel allemaal ook weleens last van minder fijne kriebels ofwel jeuk.

Kriebels op de huid
Uit onderzoek van TNS Nipo is gebleken dat 80% van de mensen weleens last heeft van kriebels, waarvan zelfs 40% meerdere keren per dag. Heel vervelend. Voor jezelf, maar zeker ook voor baby’s en kinderen. Voor al deze “kriebel-mensen” heeft Neutral nu iets heel handigs bedacht: de Kriebelwijzer. Hier kun je terecht met vragen en advies en kan je ook proefverpakkingen van parfumvrije producten aanvragen. Het kan namelijk heel goed zijn dat jouw kriebels veroorzaakt worden door overgevoeligheid voor bepaalde parfumstoffen waar je huid dagelijks mee in aanraking komt.

Heb jij ook de kriebels? Ga dan snel naar de kriebelwijzer en kom erachter wat je hier tegen kan doen!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Wij probeerden Curaloe – tegen reacties op eikenprocessierups (jeuk)

Een veelbelovend persbericht, terwijl mijn oudste zoon en ik proberen om niet de hele tijd …

Share
Share