Lodger Wrapper Motion

Een comfortabele zachte Fleece deken voor baby’s. Met de Lodger Wrapper Motion kan je baby zonder jas naar buiten, zonder dat de ze (ik heb een dochter) het te koud heeft. Naast een handige cape ook nog een speelkleed! Dat zijn nogal wat beloftes…

Op de doos van de Lodger Wrapper Motion staat heel groot dat het de Baby Innovation Award 2012 in Nederland heeft gewonnen. En daar ben ik dus gevoelig voor… Ik heb heel wat genomineerde en winnende producten mogen testen, en het is me eigenlijk nog nooit tegen gevallen. Dus, door de award samen met de grote beloftes zijn  mijn verwachtingen hoog gespannen!

Als je het dekentje uit de doos haalt voelt het heel zacht en ziet het er ook indrukwekkend uit.  Een soort zachte origami met klittenband. In de gebruiksaanwijzing, die ook verkort op de doos staat getekend, staat precies beschreven hoe de Wrapper Motion in z’n werk gaat.  Je kunt de deken namelijk inderdaad op meerdere manieren gebruiken. Een dekentje voor in het autostoeltje (ideaal voor  zowel de wat langere afstanden of snel “auto in en auto uit”), in de kinderwagen en dan als speelkleed.

Ik ben eerst de autostoeldeken gaan proberen. Ik vind het met het lenteweer sowieso ingewikkeld wat ik mijn dochter aantrek, lange mouwen/korte mouwen vestje of jas, truitje of rompertje met lange mouwen. Deze Lodger Wrapper Motion lost dit probleem op. Je gebruikt het in plaats van een jas/vest. Ook kun je aan de onderkant broekpijpjes maken met klittenband zodat je geen problemen hebt met het vastmaken. Ik heb me laten vertellen dat er ook regels zijn voor wat betreft veiligheid, mocht je (laten we er niet aan denken!) met een ambulancebroeder te maken krijgen. Deze dappere mensen moeten snel kunnen zien waar de benen zitten en hoe de baby losgemaakt wordt. De Wrapper Motion voldoet aan alle veiligheids- eisen!

De wrapper voor in de kinderwagen gebruik je op een andere manier, en maak je op een andere manier vast. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel even heb geworsteld. Ik kreeg het de eerste keer niet voor elkaar. Wellicht komt dit ook omdat mijn dochter iets ouder is en ze met geen mogelijkheid meer stil wil liggen. Ik kan me goed voorstellen dat het met een kleine baby een stuk makkelijker is! Ook dit werkt prima, en houdt de beentjes lekker warm.

Het speelkleed is handig, maar niet heel groot. Ik heb wel een leuke tip! Ik heb op de klittenbandjes andere speeltje met klittenband vastgemaakt. Was een groot succes en werd gewaardeerd…

Mijn conclusie is dat de Lodger Wrapper Motion een super fijne Fleece deken is en van alle gemakken voorzien. Ik zou hem bij een eventuele tweede meteen gebruiken. Het houdt de baby heerlijk warm, en je hoeft niet meer na te denken wat je (extra) aan moet doen. Een aanrader dus…

Je hebt al een Lodger Wrapper Motion in je bezit voor 59,90 Euro!

 

Share

About Judith Faas

mail@judithfaas.nl'
Share
Share