Speciale Valentijnsavond op TLC

Heb je zelf geen romantische plannen op Valentijn avond? Geen nood, want TLC heeft een speciale thema avond voor je in petto. De avond begint al lekker romantisch met een Valentijns-aflevering van ‘Kitchen Boss’ (18.00 uur). Buddy Valastro kookt een uitgebreid diner voor zijn vrouw Lisa en bewijst dat liefde inderdaad door de maag gaat.

Niet alles is echter rozengeur en maneschijn. In de documentaire ‘Left af the Altar’ (18.30 uur) verkennen we de minder gelukkige kant van de liefde. Verschillende onfortuinlijke bruiden en bruidegoms vertellen hoe zij op de dag van hun trouwdag in de steek werden gelaten.

In ‘Heavily Ever After’ (19.30 uur) toont ons vervolgens het roerige liefdesleven van Freddie en Kay. Dit zwaarlijvige koppel doet er alles aan om in een kort tijdsbestek heel veel af te vallen.

In ‘Cake Boss’ (20:30 uur ) maakt Buddy maakt een bruidstaart voor maar liefst veertien bruidsparen die tegelijkertijd op Valentijnsdag trouwen. Neef Anthony vraagt tegelijkertijd iemand in de bakkerij om zijn Valentijn te zijn.

Maggie Gyllenhaal onderzoekt in het daaropvolgende ‘Why is Sex Fun? (21.00 uur) ’ de evolutionaire functie van het mysterieuze vrouwelijk orgasme.

Op zoek naar de balans tussen leven en liefde proberen we daarna in ‘Cherry Healey Investigates…Dating’ (22.00 uur) duidelijkheid te krijgen over het vinden van de perfecte partner.

De speciale TLC Valentijns-avond sluit af met het opzienbarende ‘Greatest Wedding Schockers’ (23.00 uur), waarin spectaculaire celebrity-huwelijken, tv-bruiloften, rare thema’s en recordpogingen allemaal aan bod komen, om te eindigen bij de meest schokkende bruiloft aller tijden. Romantisch en meeslepend, de speciale TLC Valentijnsdag programmering is een echte viering van de liefde…met hier en daar een leuke knipoog!

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Internet en TV combineren voor een persoonlijke ervaring

Met een internet en TV abonnement heb je een combinatie in huis die van televisie …

Share
Share