Kleur in met Jill

Jill, een begrip bij jonge meiden. Zo ook bij mijn dochter. Van ‘gewone’ kleurboeken wil ze niets meer weten want ze is ‘al’ 12 jaar, maar wanneer het boekje Kleur in met Jill ter recensie op mijn bureau ligt, weet ze niet hoe snel ze haar stiften tevoorschijn moet toveren!

Inhoud
In de haar zo kenmerkende stijl heeft Jill 25 prachtige fashiontekeningen samengesteld om in te kleuren. Voor iedere jonge fashionista dé gelegenheid om zelf te toveren met outfits en kleurcombinaties. Laat je inspireren en durf te combineren! Dit boek is heerlijk voor op vakantie, makkelijk mee te nemen en een garantie voor een kleurrijke zomer!

Jill tekent van jongs af aan en heeft een heel eigen stijl. Ze daagt haar jonge fans (meisjes vanaf 7 jaar) uit om creatief te zijn en hun fantasie te gebruiken. Jill is ongekend populair op social media. Ze heeft ruim 50.000 volgers op Instagram. Haar website heeft 100.000 unieke bezoekers per maand en op YouTube heeft Jill zo’n 5 miljoen views. Dagelijks ontvangt Jill honderden zelfgemaakte tekeningen van fans via e-mail of haar website. Jill is ook bekend van televisie en heeft al meerdere leuke boeken gemaakt.

Mening
Ik ben fan van iedereen die mijn kinderen uitdaagt om weer kind te zijn. Ondanks dat ze op de Middelbare school zitten en zich ’te groot’ voelen voor een heleboel dingen. Maar wanneer ben je te groot om te kleuren? Er zijn talloze kleurboeken voor volwassenen, het is gewoon een heerlijke bezigheid.

Gelukkig is mijn dochter door het boekje Tekenen met Jill ook weer heerlijk bezig. Het is geen tekenen, maar kleuren. De pagina’s zijn dik genoeg om dit met stiften te kunnen doen en ze spreken de doelgroep erg aan. Mijn dochter heeft dit kleurboekje meegenomen toen ze ging logeren met haar opa en oma en er af en toe heerlijk in zitten kleuren.

Voor mijn verjaardag over een paar dagen heb ik zelf een van de leuke tekeningen mogen kiezen die mijn dochter op haar mooist gaat inkleuren. Top!

Tekenen met Jill – Jill Schirnhofer
Paperback, 56 pagina’s, uitgeverij Karakter
Bestel dit kleurboek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share